Ορισμοί διαιτητών και παρατηρητών στις διεθνείς διοργανώσεις του Beach - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ορισμοί διαιτητών και παρατηρητών στις διεθνείς διοργανώσεις του Beach

Σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, World Games, EURO και EBT Masters η ελληνική διαιτησία

Πολυμελής θα είναι η παρουσία της ελληνικής διαιτησίας στις ευρωπαϊκές και διεθνείς διοργανώσεις του Beach Handball αυτό το καλοκαίρι.
Συγκεκριμένα ο Γιάννης Μεϊμαρίδης (παρατηρητής), καθώς και οι Βαγγέλης Συρεπίσιος- Μιχάλης Μερτινιάν (διαιτητές) θα βρεθούν τον Ιούλιο στα World Games που θα διεξαχθούν στο Βρότσλαβ της Πολωνίας, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ17, το οποίο θα διεξαχθεί στον Μαυρίκιο. Το τελευταίο αποτελεί τουρνουά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες, όπου για πρώτη
φορά επισήμως το άθλημα του Beach Handball θα μπει στην οικογένεια της ΔΟΕ και των Ολυμπιακών Αγώνων.
Στις παραπάνω διοργανώσεις θα είναι και ο Κύπριος Πάνος Αντωνίου ως παρατηρητής.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία όρισε επίσης τους Γιώργο Μπεμπέτσο (παρατηρητής), Γιώργο Γρούμπα- Νικολέτα Βελάνη (διαιτητές) στα EBT Finals (Γκαέτα Ιταλίας, 26-28 Μαΐου 2017), καθώς και στο EURO K17 και EURO Ανδρών- Γυναικών, τα οποία θα διεξαχθούν τον Ιούνιο στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Μαζί τους θα είναι και ο Κύπριος παρατηρητής Νίκος Ερηνάκης.
Αποδεικνύεται, για μία ακόμη φορά, ότι η διαιτησία αποτελεί έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές του ελληνικού Handball και Beach Handball στις διεθνείς διοργανώσεις.

No comments