Ο Παρνασσός Στροβόλου ο νικητής του "Ωρίων 2017 Κ15" στα Χανιά - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Παρνασσός Στροβόλου ο νικητής του "Ωρίων 2017 Κ15" στα Χανιά

Με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής και τις απονομές που ακολούθησαν, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι το διεθνές τουρνουά χάντμπολ παμπαίδων Α’ (ηλικίες κάτω των 15 ετών), το οποίο διοργάνωσε ο Ωρίωνας Χανίων (σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον δήμο Χανίων).

Την 1η θέση (με τρεις νίκες) πήρε ο Παρνασσός Στροβόλου Λευκωσίας, δυο νίκες-μια ήττα ήταν ο απολογισμός του Έσπερου Καλλιθέας, μια νίκη-δυο ήττες είχε ο Ωρίωνας Χανίων, ενώ τρεις ήττες
γνώρισε η ομάδα της Λάρισας. Τις απονομές έκαναν ο -6ος Ολυμπιονίκης το 2004 με την εθνικής μας ομάδα χάντμπολ και με σπουδαία διεθνή καριέρα- Νίκος Κοκολοδημητράκης και η αρμόδια σε θέματα αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Κατερίνα Ζομπανάκη.

Αποτελέσματα : Παρνασσός Στροβόλου - Λάρισα 29-14, Ωρίωνας - Έσπερος 19-22, Ωρίωνας - Λάρισα  18-12, Παρνασσός Στροβόλου - Έσπερος 27 - 19, Λάρισα - Έσπερος 17-26, Ώρίωνας - Παρνασσός Στροβόλου 14 - 23

Ο Ολυμπιονίκης του 2004 Νίκος Κοκολοδημητράκης που παρακολούθησε το τουρνουά δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τον Ωρίωνα για την προσκληση που μου εκανε για να βραβευσω τον MVP και τον καλυτερο τερματοφυλακα του τουρνουα. Πιστευω οτι οι βασικοι πρωταγωνιστες ειναι τα ιδια παιδια και πρεπει να γινονται στο μελλον πιο πολλα τουρνουα τετοιου ειδους αφού μόνο οφέλη μπορει να δωσει στο Χανιωτικο και ποσο μαλλον στον χαντμπολικο κοσμο'

Ο προεδρος του Ωρίωνα Ευτύχης Χλωράκης είπε:  "Ο Ωρίωνας Χανίων κατάφερε μετά από 30 χρόνια παρουσίας του αθλήματος στο νησί να διοργανώσει το 1ο τουρνουά χάντμπολ στα Χανιά. Αφορούσε μικρές ηλικίες και αυτό το κάνει ακόμα πιο σημαντικό. Τα πάντα κύλησαν σύμφωνα με το πρόγραμμα και οι επισκέπτες μας απόλαυσαν τόσο τον τόπο μας όσο και τους αγώνες. Ευχαριστούμε τον διαιτητή κο Λεφάκη Αντώνη για την παρουσία του στην γιορτή μας. Ελπίζουμε να έχουμε την δύναμη να το ξανακάνουμε."

Η διοίκηση του Χανιώτικου συλλόγου, αισθάνεται επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους χορηγούς και συνεργάτες που συνέβαλαν σε αυτό.

Τον Μέγα χορηγό "ΑΝΕΚ Lines & Blue Star Ferries" για την έκπτωση στις μετακινήσεις των ομάδων. Τα ξενοδοχεία Νηρέας Hotel & Αρκάδι Hotel που συνεργάστηκαν άψογα στην εξυπηρέτηση παιδιών και γονέων αντίστοιχα.

Τα καταστήματα La Prima, Goody’s, Escape, Remetzo, Sweet corner, jay jay’s και Θράκα, για τις ωραίες γεύσεις που πρόσφεραν στους αθλητές μας αλλά και στους φιλοξενούμενους μας, Τα πρακτορεία Chania Travel Service & Sunny rent a car που ασχολήθηκαν με τις μετακινήσεις για τις διάφορες εκδηλώσεις.

Του χορηγούς επικοινωνίας "Ράδιο D-Code 96.2", την Νέα Τηλεόραση Κρήτης και το "athlitiko.gr". Τα παιδιά του χορευτικού ομίλου ‘Ζάλος’ καθώς και τους μουσικούς Πατεράκη Γιάννη και Δημοτάκη Νίκο με το συγκρότημα τους, για την υπέροχη Κρητική βραδιά που μας χάρισαν.

Από πλευράς του δήμου Χανίων τον Αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Βλαζάκη για την θετική του στάση, τον κ. Τσουχλαράκη Θρασύμβουλο για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση των παιδιών πάνω στα πολιτιστικά θέματα που έκαναν την εκδήλωση να ξεφύγει από τα συνήθη αθλητικά τουρνουά.
Μεγάλο ευχαριστώ στην αρμόδια για θέματα Aθλητισμού και Παιδείας της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κ. Ζομπανάκη Κατερίνα, που αγκάλιασε την γιορτή μας, και με τις συμβουλές της, της έδωσε χρώμα και αίγλη.

Τους αθλητές μας, από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο που ήταν άψογοι όλες τις ημέρες και σε όλες τις εκδηλώσεις, μα περισσότερο από όλους, τους γονείς τους, που για άλλη μια φορά στάθηκαν δυνατοί αρωγοί και καθοριστικοί παράγοντες για την απόλυτη επιτυχία .
Σας ευχαριστούμε όλους !!!

No comments