Ευχαριστήρια ΟΧΕ για φορείς Λήμνου και Κοζάνης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ευχαριστήρια ΟΧΕ για φορείς Λήμνου και Κοζάνης

Για τις διοργανώσεις σε Λήμνο και Κοζάνη

Μετά από δύο εβδομάδες γεμάτες χάντμπολ και σημαντικότατες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Λήμνο (Προκριματικά EURO Νεανίδων) και Κοζάνη (15o Final Four Κυπέλλου Ανδρών), η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά φορείς και πρόσωπα που συνέβαλαν τα μέγιστα για την άρτια διεξαγωγή τους.

Συγκεκριμένα για την διοργάνωση των προκριματικών αγώνων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νεανίδων, η ΟΧΕ ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου, την Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου, τον Έπαρχο Ευάγγελο Γιαρμαδούρο, τον Δήμο Λήμνου, τον Δήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη, τον Αντιδήμαρχο Νίκο Μοσχάκη, τον Πρόεδρο ΟΕΠΑ Νίκο Μαρινάκη, την ΑΕ Λήμνου και ιδιαίτερα την «ψυχή» της διοργάνωσης Κατερίνα Πετρίδου και τον Γιώργο Παρούση, την Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου και το ΑΤ Λήμνου, το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λήμνου.
Ιδιαίτερα ευχαριστήρια στους κατοίκους της Λήμνου που κατέκλυσαν τρεις ημέρες το κλειστό γυμναστήριο και συμπαραστάθηκαν στην Εθνική μας ομάδα και φυσικά στους δεκάδες εθελοντές.

Για την διοργάνωση του Final Four στην Κοζάνη, η Ομοσπονδία οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, στον Πρόεδρο ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης Γιάννη Ιωαννίδη που ήταν καταλυτικός παράγοντας για την πραγματοποίηση της, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά, στους πολλούς χορηγούς και υποστηρικτές, ιδιαίτερα στη ΔΕΗ και συγκεκριμένα το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ Άρη Βατάλη και στον Τομεάρχη Εσωτερικής Επικοινωνίας Ιωάννη Αλεξόπουλο.
Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο Παναγιώτη Ντζιοβάρα, την Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης και τον Διευθυντή της Χαράλαμπο Θεοχάρη.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά σωματεία Κοζάνης, Εθνικό και ΑΟΚ με τους επικεφαλής τους Ευάγγελο Παππά και Μάκη Μιχαηλίδη, τους πολλούς εθελοντές και φυσικά ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους 2.500 φιλάθλους, τις δεκάδες οικογένειες και τους κατοίκους της Κοζάνης, που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και έδειξαν σε όλη την Ελλάδα ότι το άθλημα του χάντμπολ προάγει αθλητικό πολιτισμό.

No comments