Ευκολο απόγευμα στο Αίγιο για τον πρωτοπόρο ΙΕΚ Ξυνή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ευκολο απόγευμα στο Αίγιο για τον πρωτοπόρο ΙΕΚ Ξυνή

Άνετη νίκη του IEK ΞΥΝΗ- Ατυχία με δύο τραυματισμούς για Σεριφάτο

Την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μαθηματικά εξασφάλισε ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ μετά την νίκη του 26-17 επί του Σεριφάτου Αιγίου.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να χάσουν στο 10΄τον Μπαλωμένο που έβγαλε πάλι τον ώμο του, αλλά και τον Φάμπατς που έσπασε την μύτη του!

ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ – ΙΕΚ ΞΥΝΗ 17-26

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-4, 3-8, 3-9, 5-11, 5-17 (ημχ.), 7-18, 8-19, 11-22, 13-23, 17-25, 17-26
ΣΕΡΙΦΑΤΟ: Νομικός 1, Φάμπατς, Μπαλωμένος 1, Τσεύλικος 1, Σαμαράς 3, Στούμπης 2, Μαγκαφουράκης, Αλεξόπουλος 1, Κολοκυθάς, Γιούπης 2, Μπεκιάρης, Κιμπιλασβίλι 6, Ζάτσε, Γκιώνης
ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσακνής, Κωστακίδης 2, Καραμπουρνιώτης, Λαδάκης 1, Αργυράκης, Γκέρτσος 1, Μελετάκος 2, Αλβανός, Παπαδιονυσίου 8, Παπακυπριανού 4, Λεωνίδας 2, Τσιλιμπάρης, Λιόλιος 1, Χάλαρης 2, Κεδέρης 2.
Διαιτητές: Χασκής- Αβράμης Δίλεπτα: 2-6 Πέναλτι: 5/5- 1/2

Δηλώσεις
Ιατρούδης (προπονητής ΙΕΚ ΞΥΝΗ): «Ευχαριστούμε πολύ την πόλη του Αιγίου και την ομάδα του Σεριφάτο για την φιλοξενία. Ήταν πολύ καλή και ζεστή. Για το παιχνίδι, νομίζω ότι ατύχησε η ομάδα του Σεριφάτο που είχε δύο σημαντικές απώλειες λόγω τραυματισμού, του Μπαλωμένου και του Φάμπατς. Αυτό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους δυσκόλεψε να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, αλλά νομίζω ότι ήταν πολύ ιδιαίτερη η προσπάθεια των υπολοίπων παιδιών να αντισταθούν απέναντι σε μία ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι πρωτοπόρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Να ολοκληρώσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα όλων των παιδιών και από τους παίκτες μου. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο έργο και ένα μαραθώνιο προς τη κορυφή, ενώ θα έλεγα ότι αν και όχι μαθηματικά, για μένα σίγουρα η ομάδα του Σεριφάτο έχει εξασφαλίσει την παρουσία της και στην επόμενη χρονιά στην Handball Premier. Ήταν νομίζω η προσπάθεια όλων των ανθρώπων της διοίκησης , αλλά και φυσικά του κ. Παπασταύρου, ήταν διαφήμιση για την πόλη του Αιγίου σε όλη την Ελλάδα. Μακάρι τέτοιες σοβαρές προσπάθειες και τέτοιες διοίκησης, με τέτοιους ανθρώπους, που αγαπάνε το άθλημα να είναι κοντά και τα επόμενα χρόνια. Γιατί πάντα έλεγα ότι η δυναμική της περιφέρειας μπορεί ένα άθλημα σαν το δικό μας να γίνει πολύ μεγάλο. Ευχαριστούμε το Αίγιο και το Σεριφάτο»

Παπανικολάου (Σεριφάτο): «Παίζαμε με μία ομάδα πολύ δυνατή, με την πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος, που έχει παίκτες με αξία, με πείρα και με αξιόλογο προπονητή. Δυστυχώς είχαμε στα ρώτα λεπτά δύο τραυματισμούς, ο ένας αρκετά σοβαρός του Σπύρου Μπαλωμένου, που δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο μέσα στον αγώνα. Παρ όλα αυτά τα υπόλοιπα παιδιά προσπαθήσανε και δώσανε ότι μπορούσανε , παρότι υπήρχε ένα σοκ από τους τραυματισμούς των συμπαικτών τους. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και να ευχηθούμε περαστικά στον Σπύρο Μπαλωμένο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και το πρωτάθλημα.»

Καραμπουρνιώτης (ΙΕΚ ΞΥΝΗ): «Πήραμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Έπρεπε να ήμασταν πολύ σοβαροί για να πάρουμε τους δύο βαθμούς, μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Η ομάδα του Σεριφάτο είναι πολύ ανταγωνιστική. Στο πρώτο ημίχρονο και μετά τους τραυματισμούς που είχε το Σεριφάτο ελέγξαμε το παιχνίδι και πήραμε μια καλή διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε , ενώ δεν έπρεπε. Ώρα κοιτάμε μπροστά, στα play offs, στον μαραθώνιο που έχουμε. Θέλω να ευχηθώ στο Σεριφάτο να παραμείνει στη κατηγορία, γιατί πραγματικά είναι από τις ομάδες που πρέπει να έχουμε στην Α΄ Εθνική του Χάντμπολ. Μακάρι να μείνει στη κατηγορία»

Μπεκιάρης (Σεριφάτο): «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού παίζαμε με την ομάδα που είναι πρώτη στη κατάταξη της Α1. Δυστυχώς είχαμε κάποιους τραυματισμούς στην αρχή του ματς, που σίγουρα μας επηρέασαν. Δεν μπορούσαμε να αντικαταστήσουμε τα παιδιά αυτά. Στην επανάληψη, καταφέραμε να παλέψουμε, να δείξουμε πως είμαστε μαχητικοί, , χωρίς όμως να πάρουμε κάτι καλύτερο ή να μειώσουμε χαμηλά τη διαφορά. Εύχομαι πραγματικά οι τραυματισμοί να περάσουν εύκολα και προχωράμε μπροστά. Καλή επιτυχία στην ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή.»

No comments