Απλά όχι απλοϊκά - Η λίστα με τους εκπροσώπους για τη ΓΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απλά όχι απλοϊκά - Η λίστα με τους εκπροσώπους για τη ΓΣ


Διάβασα ενα ενδιαφέρον σχόλιο στην ανάρτηση "Γενική συνέλευση ΟΧΕ. Δεν ήξερες, δεν ρώταγες;" το οποίο με λίγα λόγια καλούσε όποιον έχει αντίρρηση να πάει στη ΓΣ και να τα πει εκεί και να μην επιλέξει την αποχή. Έτσι απλά όπως ανέφερε. Έχω μιλήσει με αρκετό κόσμο, γιατί δεν γίνεται αυτό και γιατί έχουν επιλέξει συνειδητά να απέχουν;

Η εξήγηση είναι απλή, ουδόλως όμως απλοϊκή. Γι αυτό γίνεται η ΓΣ εκεί που γίνεται και με σύνθεση κατασκευασμένη. Για να ψηφίζουν οι Θεσσαλονικείς εκπρόσωποι των Αθηναϊκών -και όχι μόνο- σωματείων. Για να ψηφίζουν οι εκ μεταγραφών εκπρόσωποι, από σωματείο της Δυτικής Αττικής και Ανατολικής Πελοποννήσου, τώρα με τη φανέλα σωματείου νησιού του ΒΑ Αιγαίου και της Ανατολικής Μακεδονίας αντίστοιχα.
Ή ο πολιτευτής από τη Λάρισα και ένας εκ Θεσσαλονίκης για δυο σωματεία στη Βόρεια Αθήνα και έτερος πολιτευτής από τη Θεσσαλονίκη για σωματείο της Δυτικής Αττικής. Ή ο εκ Θεσσαλονίκης Δρ στα ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ με εμφαση σε μπέιζμπολ και σοφτμπολ για σωματείο της
ΒΔ Ελλάδας. Ή για πόσες περιπτώσεις ακόμα που αν τις αθροίσεις θα δείς ότι οι εκπρόσωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τα σωματεία σχηματίζουν εναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό. Το γιατί γίνεται αυτό; Ας εξηγήσουν τα ίδια τα σωματεία που το κάνουν, τι λόγο έχουν. Πάντως κάποιος λόγος θα υπάρχει και σίγουρα κάποιος θα τους το ζητάει. 

Το θέμα όμως είναι ότι μετά την πληρώνουν όλοι!!! Ψηφίζουν άσχετοι με τα σωματεία, και την πληρώνουν οι σχετικοί με τα σωματεία και μάλιστα με χρήμα από την τσέπη τους. Και βγαίνουν μετά αυτά τα τσιτάτα για το "Ολο το Χαντμπολ μαζί" και "είμαστε οικογένεια" και άλλες τέτοιες βλακείες, από ανθρώπους που πληρώνονται οδοιπορικά ακόμα και για να συμμετέχουν στις ΓΣ. Κάτι τέτοιο θα γίνει και τώρα.

Για του λόγου το αληθές παραθέτω την λίστα με τα σωμετεία που έχουν δικαίωμα ψήφου και τους εκπροσώπους τους. 

Στάθης Παπαχαρτοφύλης


No comments