Σοφοκλής Ξυνής: "Αισθάνομαι δικαιωμένος που αγάπησα το άθλημα του handball" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σοφοκλής Ξυνής: "Αισθάνομαι δικαιωμένος που αγάπησα το άθλημα του handball"

Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό, αλλά και νικηφόρο κλίμα λόγω της πρωτιάς της ομάδας handball IEK ΞΥΝΗ Ν.Ι μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, ο ιδρυτής και πρόεδρος της ομάδας που απασχολεί τα αθλητικά δρώμενα της χώρας τα τελευταία 30 χρόνια, καθηγητής και συγγραφέας κ. Σοφοκλής Ξυνής, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία όλων των παικτών και παραγόντων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.!

Δικαιωμένος που αγάπησε το άθλημα του handball και αποφάσισε να το αναδείξει στην Ελλάδα και να το ενισχύσει με όλες του τις δυνάμεις τα
τελευταία 30 χρόνια, δήλωσε ότι είναι ο κ. Ξυνής, ο οποίος είπε: "Αισθάνομαι δικαιωμένος που αγάπησα το άθλημα του handball και που αποφάσισα να το αναδείξω στην Ελλάδα και να το ενισχύσω με όλες μου τις δυνάμεις τα τελευταία 30 χρόνια. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή κ. Παναγιώτη Ιατρούδη, τον γενικό αρχηγό κ. Μπάμπη Προδρομίδη και στον κ. Τίμυ Πουρνάρα, παλαιό παίκτη του Handball και συνεργάτη του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι., για τις εκπληκτικές επιδόσεις της ομάδας, η οποία από την έναρξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας!"




No comments