Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βόλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στις 20, 21 και 22 Φεβρουαρίου στο ΕΑΚ Βόλου, τουρνουά χειροσφαίρισης για τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Βόλου. Συνδιοργανωτές η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας και η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου.

Συμμετείχαν συνολικά 23 δημοτικά σχολεία (από Βόλο, Ν. Ιωνία, Αγριά, Αρτέμιδα, Πορταριά) με ομάδες μαθητών και μαθητριών. Ήταν μια γιορτή για το χάντμπολ, με πάνω από 500 μαθητές και τις μαθήτριες να χαίρονται την κάθε στιγμή, πετυχαίνοντας τον στόχο που ήταν η χαρά της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθε. Παρών ήταν και το τεχνικό επιτελείο του Κενταύρου
Αγριάς με προπονητές και αθλητές της ομάδας (Αθανασαράκης,  Λύτρα Αναστασία και Αθανασία, Πρωτοσύγγελος, Καρανάσιος. Ασαρίδης) , όπως και ο κ. Ζαφείρης από τον συντοπίτη Εύρυτο Βόλου, που βοήθησαν τα μέγιστα στη διαιτησία των αγώνων.

Την παράσταση στη διοργάνωση έκλεψε η μασκώτ των αγώνων ο "Χειροσφαιρήξ"  ο οποίος κατέφθασε από τη μακρινή Γαλατεία...  για να συμμετέχει και αυτός στη χαρά των παιδιών. Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες διασκέδασαν. έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές των αγώνων για την άψογη διοργάνωση, που προσέφερε χαρά στα παιδιά και μια πρώτης τη τάξει ευκαιρία να γνωρίσουν,  πολλοί μαθητές και μαθήτριες, το άθλημα της Χειροσφαίρισης.

No comments