Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΠΧΕ και βράβευσε μέλη του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΠΧΕ και βράβευσε μέλη του

Μετά την επιμορφωτική ημερίδα, βραβεύτηκαν προπονητές για την προσφορά τους στο άθλημα και για τις κατακτήσεις των τίτλων την σεζόν 2015-2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος στο πολιτιστικό κέντρο Αγίων Αναργύρων «Σπύρος Αποστόλου».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την επιμορφωτική ημερίδα, στην οποία παρουσιάστηκαν το πρόγραμμα
«Διπλή Καριέρα Αθλητή» από τον αναπληρωτή καθηγητή Κομοτηνής ΣΕΦΑΑ Δημήτρη Γαργαλιάνο, αλλά και κομμάτια του Διεθνούς Συμποσίου προπονητών που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Γαλλίας από τον Αντιπρόεδρο του ΣΥΠΧΕ Βασίλη Σκανδάλη.

Στη συνέχεια ο ΣΥΠΧΕ βράβευσε τους προπονητές που κατέκτησαν τους τίτλους την περσινή σεζόν σε Άνδρες και Γυναίκες και συγκεκριμένα τον Στέλιο Σεϊρεκίδη (νταμπλ Ανδρών με Φίλιππο Βέροιας), Σοφία Ναϊσίδου (πρωτάθλημα Γυναικών με ΟΦΝΙ), Γρηγορία Γκόλια (κύπελλο Γυναικών με ΠΑΟΚ), αλλά και τον Δημήτρη Καφφάτο, ως τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο προπονητή.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Σύνδεσμος τίμησε για την προσφορά τους στο ελληνικό χάντμπολ τους Νίκο Πέρρο -που είχε έρθει από την Κέρκυρα- Σωκράτη Σκούφα και Γιώργο Γιουλβανίδη.

Εκτός από τους πολλούς προπονητές μέλη του ΣΥΠΧΕ, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων- Καματερού Περικλής Παπαγεωργίου, ο Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Στέφανος Σταμούλης, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης, το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Γιάννης Καρανάσος –ο οποίος κέρδισε και το φλουρί- ο αντιπρόεδρος της ΕΣΧΑ Σπύρος Παπαϊωάννου, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΧΑ Γιώργος Τριανταφύλλου.
Τους αθλητές εκπροσώπησε η αθλήτρια του Πανοράματος, Ελένη Ποιμενίδου.

Ο ΣΥΠΧΕ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΝΑΝΟU DONUTS και προσωπικά τον κ. Γιάννη Νανούρη για την ευγενική του χορηγία.

Εκ του ΣΥΠΧΕ

No comments