Κρανάκης: "Ότι περνάει από το χέρι μας" - Με 8 ξένους έρχεται η Τάσοβα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κρανάκης: "Ότι περνάει από το χέρι μας" - Με 8 ξένους έρχεται η Τάσοβα

Αντιμέτωπη με μια ακόμα Ευρωπαϊκή πρόκληση βρίσκεται η ανδρική ομάδα χαάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα η οποία την Παρασκεύή και το Σάββατο (24/25-2) υποδέχεται στο Αθλητικό κέντρο Δαΐς την Τούρκικη Τάσοβα Γιμπό, για την φάση των "16" του Τσάλεντζ Καπ.

Ένα διήμερο "φωτιά" για τον Γιώργο Κρανάκη και τους παίκτες του, οι οποίοι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους το εισιτήριο για τους “8” του Ευρωπαϊκού θεσμού.

Η Τούρκικη ομάδα παρουσιάζεται ενισχυμένη και πλήρης σε όλες τις θέσεις και δηλώνει ότι έρχεται στην Ελλάδα για να φύγει με την πρόκριση.

Στο ρόστερ της μάλιστα έχει και έναν πρώην αθλητή του ΑΣΕΔ, τον  τερματοφύλακα, Στάνκο
Κλιάιτς, ο οποίος τη σεζόν 2008-2009 φόρεσε τα “μπλε”, καθώς επίσης και έμπειρους παίκτες που γνωρίζουν πολύ καλά τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως είναι οι Σέρβοι Βλάντιμιρ Τζούριτς (33 ετών, 1,88 μ., Πλέι μέικερ), Τζούρο Καράνοβιτς (28 ετών, 1,89 μ., πίβοτ), οι Ουκρανοί Μαξίμ Μπιεγκάλ (26 ετών, 1,90 μ., Δ. ίντερ), Βίκτορ Σκρόμπανετς (36 ετών, 2,04 μ., Α. ίντερ), Αλεξάντερ Γιουμπαμπένκο (27 ετών, 1,90 μ, Πλέι μέικερ), Γεβγέν Σαπούν (32 ετών, 185μ, Τερματοφύλακας) καθώς επίσης και ο Σλοβάκος Μάρος Μπάλαζ (27 ετών, 1,92 μ., Δ. ίντερ). -

ΚΡΑΝΑΚΗΣ: “ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΜΑΤΣ”

Η προετοιμασία των “μπλε” για τους δύο Ευρωπαϊκούς αγώνες έχει περάσει πλέον στην τελική ευθεία και ο προπονητής Γιώργος Κρανάκης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στις δύο Ευρωπαϊκές μάχες της ομάδας του.

“Μας περιμένουν δύο πολύ σημαντικοί αγώνες κόντρα σε μια ομάδα η οποία αναμένεται να παραταχθεί ενισχυμένη μιας και πριν από λίγες ημέρες πρόσθεσε στο ρόστερ της δύο ακόμα παίκτες. Η αποστολη μας είναι δύσκολη καθώς αντιμετωπίζουμε και προβλήματα με τραυματισμούς παικτών όμως όπως και να έχει είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για όλη την ομάδα. Είναι αγώνες – γιορτή για αυτό και πρέπει να διεξάγονται σε γεμάτες κερκίδες και οι φίλαθλοι μας, που έρχονται να τα παρακολουθήσουν,  να τα ευχαριστιούνται. Είναι λοιπόν δύο αγώνες πρόκληση στους οποίους είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε ότι μας αξίζει από τη φάση των 16 του Τσάλεντζ Καπ.

Οι φίλοι του ΑΣΕΔ μας δίνουν πάντα ώθηση για τη νίκη για αυτό και τους καλούμε να βρεθούν τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο στο Δαΐς και να στηρίξουν την Ευρωπαϊκή προσπάθεια που κάνουμε φέτος”.

ΤΟΜΠΡΟΣ: “ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ”
Από την πλευρά του ο παίκτης του ΑΣΕ Δούκα, Γιώργος Τόμπρος δήλωσε ότι η ομάδα είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να μπορέσει να φτάσει στην πρόκριση. “Για κάθε ελληνική ομαδα, είναι τιμή και μεγάλη πρόκληση η συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Γνωρίζουμε  ότι απέναντι στην Τάσοβα έχουμε πολύ δύσκολο έργο, όμως είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Άλλωστε σε αυτή την Ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν εκπροσωπούμε μόνο τον Σύλλογο μας αλλά και όλο το Ελληνικό χάντμπολ. Στην προσπάθεια μας αυτή θα θέλαμε κοντά μας κάθε φίλο του αθλήματος. Ελπιζω και εύχομαι να γίνουν δύο ποιοτικά παιχνίδια, να διεκδικήσουμε στα ίσα την πρόκριση και να τα καταφέρουμε".

Ο Γιώργος Τόμπρος επιστρέφει σταδιακά στην ενεργό δράση έπειτα από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Ο ίδιος σχολίασε για αυτό: “Μετά από έξι δύσκολους μήνες αποθεραπείας και ενδυνάμωσης,πλησιάζει η μέρα για την πλήρη επάνοδο μου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.Ηδη συμμετέχω σε κάποιες ασκήσεις με την ομάδα και διαρκώς βελτιώνονται. Εχω τρομερή όρεξη και θέληση να βοηθήσω ουσιαστικά την ομάδα στον δύσκολο δρόμο για την επίτευξη των στόχων της και θα δώσω τα πάντα για αυτό”.

*Το πρώτο παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή με ώρα έναρξης στις 7 το απόγευμα ενώ ο δεύτερος αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 7.30 το απόγευμα.

Διαιτητές και των δύο αναμετρήσεων θα είναι οι Αλεξάνταρ Γιόβιτς και Νεντίμ Aρναούτοβιτς από την Βοσνία, με παρατηρητή τον Σλόμο Κόχεν από το Ισραήλ.

No comments