Με επιτυχία το τουρνουά μίνι στη Ραφήνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με επιτυχία το τουρνουά μίνι στη Ραφήνα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη σήμερα (Κυριακή 22 Ιαν. 2017) το 1ο τουρνουά mini handball, το οποίο διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΠ (Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου) με την συνεργασία της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας.

Παιδικές χαρούμενες φωνές πλημμύρισαν το γήπεδο από νωρίς το πρωί, ενώ γονείς και κόσμος ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του παλαιού διεθνούς παίκτη και προπονητή της ομάδας handball του «ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ» Γιώργου Καρανικολόπουλου και βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά.

Στο τουρνουά συμμετείχαν εκτός του «ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ», οι ομάδες «Α.Ο. Παράδεισος», «Α.Ο.
Βριλλήσια» , «Α.Ο. Πολιτεία» , «ΔΑΣ Ζεφυρίου» και Α.Ο. Άνοιξις 78″ , οι οποίες αγωνίστηκαν μεταξύ τους και προσέφεραν καλό θέαμα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του αθλήματος της χειροσφαίρισης.

Η νεοσύστατη ομάδα του «ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ» παρ’ ότι αντιμετώπισε ομάδες με μεγαλύτερη ιστορία στο χώρο του handball, έδειξε καλά στοιχεία με τους μικρούς του Γιώργου Καρανικολόπουλου, να παίζουν ένα γρήγορο και θεαματικό παιχνίδι με κίνηση σε όλο το γήπεδο, βγάζοντας σε κάποιες φάσεις καλές άμυνες και έχοντας καλή συνεργασία στην επίθεση.

Εμείς να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Πηγή: rpn.gr


No comments