Ανακοίνωση του Πανελληνίου ΓΣ για τον Θάνο Κωστακίδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση του Πανελληνίου ΓΣ για τον Θάνο Κωστακίδη


Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα χειροσφαίρισης του Πανελληνίου ΓΣ, με την οποία εύχεται περαστικά στον αθλητή του Φιλίππου Βέροιας, Θάνο Κωστακίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, στο παιχνίδι του Σαββάτου, μεταξύ των δύο ομάδων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Θέλουμε να ευχηθούμε Περαστικά στον αθλητή του Φιλίππου Θάνο Κωστακιδη. Κάτι που έκανε από την πρώτη στιγμή ο αθλητής μας Νίκος Κρητικός προσωπικά. Σε μια στιγμή που κανείς δεν αντιληφθηκε και πραγματικά θα μπορούσε να επιφέρει μεγαλύτερη ποινή. Σαφώς και πρέπει να δημοσιοποιουνται παρόμοιες φάσεις προς καλυτερευση όλων και για να αποφύγουμε παρόμοιους τραυματισμους. Η επίσημη τοποθέτηση του κυρίου Γιώργου Τάκη "Ντροπή σου Κρητικέ" θα ταίριαζε περισσότερο σε αθλητή με ανάλογο αντιαθλητικό παρελθόν και με ανάλογη πρόθεση την συγκεκριμένη στιγμή του αγώνα. Ενός αγώνα που από άποψη
έντασης και αγωνιστικοτητας θα ταιριαζε πιο πολύ σε φιλικό. Η συγκεκριμένη στιγμή παραμένει καταδικαστέα. Η στοχοποίηση όμως για να ακούσει κάποιος άλλος δεν βοηθάει πουθενά. Οι Κωστακιδης και Κρητικός είναι συναθλητες στην εθνική ομάδα και προσωπικοι φίλοι και έχουν άριστη σχέση. Ευχόμαστε ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση. Καλή επιστροφή στα γήπεδα."

No comments