ΕΣΧΑ εφήβων: Πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση ο Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΕΣΧΑ εφήβων: Πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση ο Δούκας

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΧΑ σφράγισε το βράδυ της Πέμπτης 22/12, ο ΑΣΕΔ ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 29-21 και τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισοβάθμησε με το Καματερό).

Η ομάδα του Δημήτρη Στραβομύτη στο τελευταίο παιχνίδι για το 2016 έκανε το καθήκον της παίρνοντας ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα και πλέον από τη θέση που τερμάτισε θα βρει στον δρόμο της τον 1ο της βαθμολογίας, Πανελλήνιο ενώ το άλλο ζευγάρι της β΄ φάσης είναι Δικέας – Καματερό.

ΣΤΡΑΒΟΜΥΤΗΣ: "ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..."

Μετά την πρόκριση της ομάδας και τη νίκη επί του Ιωνικού Ν.Φ., ο προπονητής των "μπλε", Δημήτρης Στραβομύτης, δήλωσε:

"Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε καταφέραμε να κάνουμε το πρώτο μας βήμα στο φετινό πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας την πρόκριση μας στην β’ φάση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τα οποία στελεχώνουν το ρόστερ της ομάδας μας. Έδειξαν ότι όταν έχει πάθος και δουλεύεις μέσα στο γήπεδο μπορείς να πετύχεις πολλά. Στόχος μας πλέον είναι μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές με υγεία, επιτυχίες και όμορφες στιγμές".

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 21-29
Τα πεντάλεπτα: 0-3, 3-6, 3-8, 5-10, 5-13, 6-14 (ημίχρονο), 7-15, 9-16, 14-18, 16-21, 17-26, 21-29.

Ιωνικός Ν.Φ. (Φουντεδάκης): Ζακινθυνός, Μαρκόπουλος 2, Σιατράς 3, Δημουλίνος, Τζαμήλας, Μανής 1, Κοβάνης 4, Μάγκος, Βασιλείου 2, Δρέλλας 2, Θεοδωρόπουλος 4, Σβετζούρης, Μελίσσης 3.

ΑΣΕ Δούκα (Στραβομύτης): Ζώης 2, Ζαφειράκης 2, Δαπόλλας 4, Κωστόπουλος, Χουτόπουλος 9, Νιντερέγγερ 3, Στραβομύτης 4, Κολλύρης, Σκαρής 2, Καλαργυρός, Σπηλιώτης 3, Ραϊκόπουλος.

No comments