Επαναλειτουργία του Ιωνικού Νεας Μαγνησίας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επαναλειτουργία του Ιωνικού Νεας Μαγνησίας

Γιορτή στη Λαμία για την επαναλειτουργία του ιστορικού σωματείου

Υπό την οργανωτική εποπτεία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, τον συντονισμό του Περιφερειακού Ομοσπονδιακού Προπονητή Κώστα Κότσιρα και μέριμνα των προπονητών Ηρακλή Οικονόμου και Σωκράτη Τρίγκα, πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό γήπεδο χάντμπολ της Νέας Μαγνησίας «Γιορτή Χάντμπολ Δημοτικών Σχολείων», η οποία είχε επιτυχία παρά την δυνατή βροχή.

Συμμετείχαν 80 παιδιά με τους γονείς τους, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Τελαμώνας Σαλαμίνας με
τον Χριστόφορο Μπακαούκα και τους άλλους αθλητές της ομάδας. Η εκδήλωση σηματοδότησε την επανεκκίνηση του συλλόγου και πραγματοποιήθηκε σε ένα ιστορικό χώρο για το χάντμπολ της περιοχής μιας και από εκεί ξεκίνησε με τον Ιωνικό το άθλημα στην πόλη της Λαμίας πριν από 25 χρόνια.

Ο συγκεκριμένος ιστορικός χώρος έπειτα από εντατικές και συντονισμένες προσπάθειες των μελών του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και ιδιαίτερα της σημερινής Αντιπροέδρου κας Κατσαβριάς Δήμητρα παραχωρήθηκε με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων στην ομάδα του Ιωνικού Ν.Μ. Λαμίας 2010 για 15ετή χρήση τουλάχιστον, με σκοπό την δημιουργία και λειτουργία ακαδημιών χειροσφαίρισης.

Ο Ιωνικός Ν.Μ. Λαμίας 2010 βάσει του καταστατικού του μπορεί του μπορεί λειτουργήσει σαν αθλητικό σωματείο Χειροσφαίρισης και μόνο, γεγονός που δείχνει το ενδιαφέρον και την αγάπη των μελών του για το αγαπημένο μας άθλημα.

Φιλοδοξία λοιπόν και ευχή όλων των παραγόντων του συλλόγου είναι κάποια στιγμή ο χώρος αυτός να μετατραπεί σε ένα κλειστό γήπεδο χάντμπολ, κάτι που πιστεύουμε αξίζει τόσο στον Ιωνικό αλλά και στην συνοικία της Νέας Μαγνησίας .

Δελτίο Τύπου Ιωνικός Ν.Μ. Λαμίας

No comments