Με Τούρκια στον πάγκο του απόψε το Σεριφάτο κόντρα στο Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Τούρκια στον πάγκο του απόψε το Σεριφάτο κόντρα στο Δούκα

Δυνατό ματς στο Αίγιο με τον Γιώργο Τούρκια να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων

Μετά την εντυπωσιακή νίκη- πρόκριση επί του ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο Τσάλεντζ Καπ, ο Δούκας θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στην Handball Premier για την 9η αγωνιστική μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα στην 7η και 8η αγωνιστική.

Από την πλευρά των γηπεδούχων υπάρχουν εξελίξεις, αφού ο κύκλος του Κώστα Χατζηκωνσταντίνου στο ανδρικό τμήμα έκλεισε και στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται από εδώ
και στο εξής ο Γιώργος Τούρκια. Ο 44χρονος ήταν μέχρι και πέρσι Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων της Γεωργίας. Ως αθλητής ήταν από τους πιο σκληροτράχηλους πλέι μέικερ που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας 94 συμμετοχές και 178 γκολ την πενταετία 2001-2006 με την φανέλα του Πανελληνίου. Μάλιστα έλαβε και την ελληνική υπηκοότητα και σε ηλικία 33 ετών αγωνίστηκε στην Εθνική Ανδρών υπό τις οδηγίες του Κροάτη Ομοσπονδιακού τεχνικού Γκόραν Πέρκοβατς.

«Καλές επιστροφές και προσοχή στην άμυνα»
Ο τερματοφύλακας του Σεριφάτου και πρώην του Δούκα Νίκος Μαγκαφουράκης είπε για το παιχνίδι: «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Δούκας είναι φορμαρισμένος, είναι γρήγορη και δουλεμένη ομάδα. Εμείς θα παλέψουμε έως το τέλος για το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να έχουμε καλές επιστροφές και να δείξουμε προσοχή στην άμυνα. Παίζουμε στην έδρα μας και πιστεύω θα έχουμε μια καλή εμφάνιση». Αμφίβολοι για τους γηπεδούχους είναι οι Στούμπης, Βασιλόπουλος.
Από την πλευρά του Δούκα ο δεξιός εξτρέμ Δημήτρης Τζηράς σχολίασε: «Το παιχνίδι με το Σεριφάτο είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας και θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο αντίπαλος μας αν και νεοφώτιστος έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο και σίγουρα μέσα στην έδρα του είναι δυνατός. Εμείς, όπως και το περασμένο Σάββατο έτσι και αύριο θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη».

Διαιτητές της συνάντησης που θα ξεκινήσει στις 20:00 θα είναι οι κ.κ. Τσάμος- Φωκίτης με παρατηρητή τον κ. Νικολάου

No comments