Σπουδαία πρωτοβουλία για τα παιδιά από τον ΔΙΚΕΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σπουδαία πρωτοβουλία για τα παιδιά από τον ΔΙΚΕΑΣ

Σε μια σπουδαία πρωτοβουλία προχώρησε η ομάδα Παμπαίδων Β΄ του ΔΙΚΕΑΣ στα πλαίσια των εορταστικών ημερών που πλησιάζουν. Με ενέργειες της υπεύθυνης επικοινωνίας κας Εύας Κωνσταντακοπούλου, σχεδιάστηκε οι σύλλογοι να προχωρήσουν στην ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων καρτών.

Στόχος της ενέργειας είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν, να στείλουν αλλά και να λάβουν χριστουγεννιάτικες κάρτες, οι οποίες θα φτιαχτούν από τα ίδια τα παιδιά, με ευχές για τους συναθλητές τους των υπολοίπων ομάδων. Δηλαδή όλα τα παιδιά, σε όλη την Ελλάδα, θα στέιλουν και θα λάβουν κάρτες από τους
συνομήλικους τους συναθλητές. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των παιδιών, κοινό χαραστηριστικό των οποίων είναι η αγάπη και ο σεβασμός τους για τη χειροσφαίριση.

Όποια ομάδα ενδιαφέρεται να συμμετέχει μπορεί να στείλει την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμεί να λάβει τις κάρτες, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου evagkon@yahoo.gr. Όταν συγκεντρωθούν κεντρικά όλες οι διευθύνσεις, θα προωθηθούν στους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να ξέρουν σε ποιους θα στείλουν κάρτα και από ποιους θα λάβουν.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του ΔΙΚΕΑΣ για την πρωτοβουλία αυτή και ελπίζουμε ότι θα έχει μεγάλη ανταπόκριση και γιατί όχι να επεκταθεί και σε μεγαλύτερο κοινό κι άλλων τμημάτων!!!!



No comments