Να διατηρήσει το σερί της απέναντι στον χωρίς άγχος ΑΟΙ θέλει η ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Να διατηρήσει το σερί της απέναντι στον χωρίς άγχος ΑΟΙ θέλει η ΧΑΝΘ

Με στόχο να συνεχίσει το αήττητο σερί της, η ομάδα Handball της ΧΑΝΘ υποδέχεται το Σάββατο (26/10 - 16:00) τον Α.Ο. Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Α2 ανδρών. Η προετοιμασία για τον αγώνα κυλά χωρίς απρόοπτα, με τον Αντώνη Τσολάκο να τονίζει στους παίκτες του την επικινδυνότητα της αναμέτρησης, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι ιδιαίτερα μαχητικοί και προέρχονται από μία σημαντική νίκη επί του Πρωτέα Άρτας.

"Για εμάς κάθε αγώνας είναι σημαντικός και πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Έχουμε πολλά ακόμη να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Δεν κοιτάμε όσα έχουμε κάνει έως τώρα, αλλά αυτά που πρέπει
να κάνουμε σε κάθε ματς που έρχεται μπροστά μας", σχολίασε ο πλέι μέικερ της ΧΑΝΘ, Γιάννης Βασιάδης.

Αναφορικά με τους αριθμούς της αναμέτρησης, η ΧΑΝΘ μετρά 12 βαθμούς έχοντας το απόλυτο στις έξι πρώτες αγωνιστικές, σκοράρει κατά μέσο όρο 31,3 γκολ ανά αγώνα και δέχεται 23,8. Πρώτοι σκόρερ της ομάδας είναι οι Τάσος Δέσπος (34 γκολ) και Αλέξης Αργυρίου (30 γκολ).

Ο ΑΟ Ιωαννίνων έχει έξι βαθμούς, βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, σκοράρει 26,2 γκολ ανά αγώνα και δέχεται 28. Πρώτοι σκόρερ της ομάδας των Ιωαννίνων έως τώρα είναι οι Σκανδάλης (40 γκολ) και Ζαμπαλάς (34 γκολ). Η ομάδα του Κώστα Χαρίση, χωρίς άγχος και με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Πρωτέα, ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Δελόγλου και Θεοδοσίου. Για τον αγώνα θα ισχύσουν εισιτήρια που κοστίζουν 5 ευρώ, ενώ με κάθε εισιτήριο θα δίδεται δωροεπιταγή αξίας πενήντα ευρώ από τα καταστήματα OptikonXpress. Στο ημίχρονο του αγώνα, ένας τυχερός φίλαθλος θα κερδίσει και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από τα καταστήματα OptikonXpress.

Παράλληλα, όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας Handball της ΧΑΝΘ, τα οποία κοστίζουν 20 ευρώ και παρέχουν σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις από τους χορηγούς μας: MLS, Mizuno, OptikonXpress, 100% Φυσικοί Χυμοί "ΖΩΗ", Pin City Bowling, Toyota ΒΙΟ-ΚΑΡ Plus, παραδοσιακή ταβέρνα "Νικηφόρος", ταπητοκαθαριστήρια Atlantis Eco Pro, cafe-bar "De Facto" και λογιστικό γραφείο Αντώνη Καρούση.

No comments