Σήμερα η πρόκριση στους 16 του Τσάλεντζ Καπ από το ελληνικό ζευγάρι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σήμερα η πρόκριση στους 16 του Τσάλεντζ Καπ από το ελληνικό ζευγάρι

Στο Δαΐς σήμερα στις 13:30, Δούκας και ΙΕΚ ΞΥΝΗ διεκδικούν μία θέση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ

Μια εβδομάδα μετά την νίκη του ΙΕΚ ΞΥΝΗ με 27-21 επί του Δούκα στην Νέα Ιωνία στο πρώτο παιχνίδι για τους «32» του Τσάλεντζ Καπ, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά με φόντο την πρόκριση στους «16». Οι φιλοξενούμενοι έχουν σαφέστατο προβάδισμα λόγω του +6, ενώ οι γηπεδούχοι εκτός των άλλων βρίσκονται σε… κακό φεγγάρι, αφού προέρχονται από τρεις σερί ήττες, η τελευταία από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα την Τετάρτη. Διαιτητές της
συνάντησης θα είναι οι Ρουμάνοι Μανέα- Ιλιέσκου με παρατηρητή τον Κύπριο Κωνσταντίνου.

Ο τερματοφύλακας του Δούκα Δημήτρης Μπραουδάκης σχολίασε: «Δεν δείξαμε καλή εικόνα ούτε κόντρα στον ΙΕΚ ΞΥΝΗ στη Νέα Ιωνία, αλλά και ούτε με την ΑΕΚ. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε. Πρώτος στόχος είναι η νίκη γιατί την χρειαζόμαστε μετά από τρεις σερί ήττες και μετά θα προσπαθήσουμε για την διαφορά. Το -6 δεν ανατρέπεται εύκολα, θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα πάρουμε ότι μας αξίζει».

Ο προπονητής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Παναγιώτης Ιατρούδης είπε: «Αυτονόητο είναι ότι όλοι μας, ο καθένας από την πλευρά του πρέπει να κάνει την δουλειά του σε κάθε αγώνα. Έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα με τρία σημαντικά παιχνίδια σε Ευρώπη, Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι τρεις διαφορετικοί θεσμοί και χρειάζεται να έχουμε την απαραίτητη συγκέντρωση».
Σε ερώτηση για το αν η διαφορά των έξι τερμάτων είναι ασφαλείας απάντησε: «Στον αθλητισμό και ειδικά στο χάντμπολ δεν υπάρχει διαφορά ασφαλείας. Έχουν ανατραπεί διαφορές άνω των 10 γκολ. Η ομάδα θα προσπαθήσει να κερδίσει και αυτό το ματς σεβόμενη πάντα την αξία του αντιπάλου».


No comments