Οι Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές στις διοργανώσεις της EHF - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Έλληνες διαιτητές και παρατηρητές στις διοργανώσεις της EHF

Συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων το επόμενο Σαβατοκύριακο και η EHF ανακοίνωσε τα ζευγάρια διαιτητών και τους παρατηρητές των αγώνων της. Ύστερα από την εμφάνιση των Τζαφερόπουλου - Μπέτμαν στον αγώνα Motor Zaporozhye - Holstebro και του Σωτήρη Μίγκα στο FC Barcelona - Kiel για το Champions league ανδρών, οι έλληνες διαιτητές και παρατηρητές ορίστηκαν ως εξής:

- Τσάκωνας-Χασκής θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο 15-16/10, στο Κράσνονταρ της Ρωσίας, για τους δύο αγώνες της τοπικής ομάδας Κούμπαν με την Ελβετική SPONO Eagles στα πλαίσια του 2ου γύρου του EHF Cup γυναικών.

- Κατσίκης-Μιχαηλίδης θα βρεθούν στην Ριέκα της Κροατίας, όπου θα σφυρίξουν τον επαναληπτικό
αγώνα μεταξύ της Κροατικής Ζαμέτ με την Ρουμανική CSM Bucarest, στα πλαίσια του 2ου γύρου του EHF Cup ανδρών.

- Συρεπίσιος-Μερτινιάν θα βρεθούν στο Κόπερ της Σλοβενίας, όπου θα σφυρίξουν τον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ της Κόπερ 2013 με την Πορτογαλική FC Porto, στα πλαίσια του 2ου γύρου του EHF Cup ανδρών.

- Παπαματθαίου - Χρηστίδη θα βρεθούν στη Γαλλία, όπου στις 23 Οκτωβρίου θα σφυρίξουν τον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ της Fleury Loiret και της Γερμανικής Oldenburg, στα πλαίσια του 2ου γύρου του EHF Cup γυναικών.

- O Γιώργος Μπεμπέτσος θα μεταβεί στα Σκόπια της ΠΓΔΜ, όπου ορίστηκε παρατηρητής στα δύο παιχνίδια του Champions league ανδρών, το Σάββατο μεταξύ της HC Metalurg και της Naturehouse Larioja και την Κυριακή μεταξύ της RK Vardar και της Pick Szeged.

- Ο Στράτος Κυριακούλιας oρίστηκε παρατηρητής στη Ρουμανία, στις 23/10 στο παιχνίδι της Ρουμανικής Dunarea Braila με την HC Gomel από την Λευκορωσία, στα πλαίσια του 2ου γύρου του EHF Cup γυναικών

- Ο Γιάννης Μειμαρίδης oρίστηκε παρατηρητής στο Ισραήλ στον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ Maccabi Rishon Le Zion και της Red Boys από το Λουξεμβούργο, στα πλαίσια του 2ου γύρου του EHF Cup ανδρών.


No comments