Γιώργος Παρούσης: « Η όποια προσπάθεια μας για την ‘ανάσταση’ του αθλήματος πέφτει στο κενό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γιώργος Παρούσης: « Η όποια προσπάθεια μας για την ‘ανάσταση’ του αθλήματος πέφτει στο κενό»

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο προπονητής της ΑΕ Λήμνου Γιώργος Παρούσης, εκφράζοντας την ανησυχία του για τη διαμόρφωση των ομίλων και την οριστική υποβολή έναρξης της Β΄ Εθνικής, ενω σχολιάζει τα όσα κωμικοτραγικά έχουν συμβεί τόσα χρόνια με τα πρωταθλήματα των ομάδων του Βορειοανατολικού Αιγαίου, όπου ομάδες χρησιμοποιούσαν ως παίχτες τους φύλακες του γηπέδου, ή δανείζονταν παίχτες από άλλους συλλόγους για να δικαιολογήσουν τη συμμετοχή τους, την επιχορήγηση τους και την ψήφο τους.  Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παρούσης αναφέρει:


"Εν αναμονή της κλήρωσης των ομίλων και της οριστικής υποβολής της έναρξης της Β΄ Εθνικής, το αργότερο ως την Δευτέρα!!!

Η ΑΕ Λήμνου συνεχίζει την προετοιμασία της παρά το γεγονός ότι για 3 συνεχόμενη χρόνια απορρίφτηκε το αίτημα της για αλλαγή ομίλου!

Πολύ φοβάμαι πως παρά τις προσπάθειες μας θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές καθώς είτε από αδυναμία είτε από αδιαφορία η ΟΧΕ δεν φαίνεται να θέλει η να μπορεί να αλλάξει κάτι ως προς το καλύτερο του αθλήματος στον όμιλο!!!! Έχω την αίσθηση πως πολύ απλά η όποια προσπάθεια από την πλευρά μας για την ‘ανάσταση’ του αθλήματος πέφτουν στο κενό, καθώς κατά την προσωπική μου άποψη και εκτίμηση δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στην διαχείριση και προβολή του αθλήματος στην τοπική επιτροπή !!! Ενδεικτικά απλώς να θυμίσω ότι : την σεζόν 2013 – 14, περά από δύο αγωνιστικές δεν πραγματοποιήθηκε ο όμιλος, αφού στην ουσία είχε πάνω από 5 χρονιά να γίνει πρωτάθλημα και αγώνες στο Β. Αιγαίο και η ίδρυση της ομάδας της Λήμνου ανάγκασε την τοπική επιτροπή να παρουσιάσει κάτι ( 2 αγωνιστικές και διάλυση του ομίλου).

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2014 -15, μετά πάλι από δίκες μας προσπάθειες και προτροπή, άρχισε η αγωνιστική δράση τον Ιανουάριο του 15, χώρις όμως να τελειώσει το πρωτάθλημα του ομίλου καθώς οι ομάδες της Λέσβου αποχώρησαν! Το ίδιο έργο παίχτηκε και την σεζόν 2015 – 16, με την αποχώρηση των ομάδων της Λέσβου μόλις 2 αγωνιστικές πριν το τέλος, αφού δεν τους βγήκε το ότι ¨μαγείρευαν¨!!!!

Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο φέτος!!!!"

No comments