Πλήθος κόσμου στη γιορτή χάντμπολ του Αθηναϊκού (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πλήθος κόσμου στη γιορτή χάντμπολ του Αθηναϊκού (φωτό)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ χάντμπολ για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων του Βύρωνα, που διοργάνωσε ο Αθηναϊκός την Κυριακή που μας πέρασε. Για την εκδήλωση οι "Λόρδοι" αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση:

"Η συμμετοχή των παιδιών στην γιορτή του αθλήματος handball ξεπέρασε κάθε προσδοκία ακόμα και του πιο αισιόδοξου από εμάς! Τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας, έδωσαν βροντερό παρών και έδειξαν πόσο αγαπούν τον αθλητισμό και πόσο τους άρεσε το handball. Τρανό παράδειγμα για την επιβεβαίωση των
παραπάνω δεν είναι μόνο η συμμετοχές, που ήταν πραγματικά απίστευτες σε αριθμό, άλλα η όρεξη για παιχνίδι και η παραμονή των μικρών μας φίλων και συνοδών τους μέχρι της 14:30!!! Αν δεν σταματούσαμε την εκδήλωσή μας τα παιδάκια θα έπαιζαν μέχρι το βράδυ.

Τα χαμόγελα των παιδιών τα χειροκροτήματα των γονιών και τα καλά λόγια όσων βρέθηκαν μαζί μας ήταν είναι και θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας! Ακόμα και οι περαστικοί που βρέθηκαν στο ανοικτό γήπεδο μας εξέφραζαν τον θαυμασμό τους για την εκδήλωσή μας και μας παρότρυναν να συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος και αγάπη σε αυτό που υπηρετούμε , τον αθλητισμό και την υγεία των αθλητών μέσο του handball.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τους χορηγούς μας,οι οποίοι έχουν γίνει φίλοι προσωπικοί μας και του Αθηναϊκού, διότι χωρίς αυτούς δεν θα ήταν τίποτα εφικτό. Το φροντιστήριο Κομνηνακίδης-Μπουντούκα για τις υποτροφίες που έδωσε και για τις προσφορές του στις ακαδημίες του συλλόγου μας , τον Πέτρινο Φούρνο για τα κεράσματα που μοίρασε σε όλους που βρέθηκαν στην γιορτή μας,το καφέ Γραμμοφωνάκι , το κομμωτήριο Μίλτος για τα δωρεάν κουρέματα που πρόσφερε στη γιορτή μας, την ψησταριά Κάτι Ψήνεται. Θερμές ευχαριστίες σε όλες τις παλιές αθλήτριες & αθλητές , φίλους και φίλες που μας τίμησαν και μας βοήθησαν στην γιορτή μας.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες της Ο.Χ.Ε. και την ίδια την Ο.Χ.Ε. για την συνδρομή τους στην γιορτή.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους Αρχηγοί παρατάξεων & Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου μας , δείχνοντάς την εμπιστοσύνη και την στήριξή όλου του Δημοτικού συμβουλίου  στην προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του handball και ήταν οι: Μαυρίκης Ιωάννης , Γώγος Χρήστος , Μπαντής Μίλτος , Σωτηρόπουλος Αλέξης , Κόνσουλας Παναγιώτης , Παπαμιχαήλ Σωτήρης , Τριανταφύλλου Λευτέρης , Κριατσιώτης Γεώργιος , Γείτονας Ευάγγελος.

Τέλος θα μου επιτρέψετε  να εξάρω  την συνδρομή κάποιων που την προηγούμενη ημέρα ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς και η βροχή μετέτρεψε  το γήπεδο σε λίμνη , αυτοί  βρέθηκαν από αργά το μεσημέρι στο γήπεδο και με σκούπες καθάριζαν το γήπεδο ώστε να είναι εφικτή η πραγματοποίηση της γιορτής. Η  οικογένεια Ντρέλια ο Μιχάλης Μακρόγλου ο Χάρης Ζαφειρόπουλος ο Γιάννης Βαρελτζής ο Γιώργος Κραουνάκης  ο Νίκος Μακρόγλου η Βασιλεία Μακρόγλου η Κατερίνα Βούλγαρη ακόμα και ο μικρός Γιαννάκης σκούπιζαν επί ώρες το γήπεδο ώστε αυτό να είναι στεγνό και ασφαλές για τα παιδάκια! Σας ευχαριστούμε πολύ με τέτοια ομάδα δεν θα χάσουμε ΠΟΤΕ!!!!!!"

Φωτό: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.329902367369833.100010502162293&type=3

No comments