Α2 Ανδρών: Δύσκολη νίκη του Καματερου επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Α2 Ανδρών: Δύσκολη νίκη του Καματερου επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου

Πριν μια εβδομάδα, ο τεχνικός του Καματερού Παναγιώτης Μεσσήνης, δήλωνε στο ιστολόγιο μας ότι στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον κι ότι θα συμβούν εκπλήξεις. Έτσι λοιπόν χθες το μεσημέρι, είχαμε ενα πολύ όμορφο παιχνίδι, όπου το εκ των φαβορί για την άνοδο στην Handball Premier Καματερό, αντιμετώπισε τον φιλόδοξο Ολυμπιακό Κερατσινίου σε μια αναμέτρηση, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων των δυο ομάδων που το παρακολούθησαν, με την ομάδα του Παναγιώτη Μεσσήνη να επικρατεί πολύ δύσκολα με σκορ 22-20 επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου.

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι. Κλειστό σκορ, δυνατές άμυνες και πάθος. Από
την αρχή του αγώνα οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με την ομάδα του Γιάννη Ανταλή, να καταφέρνει στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους να πάρει μια μικρή διαφορά στο σκορ και να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, μπροστά στο σκορ με 7-9 και το δεύτερο ημίχρονο να αναμένεται συναρπαστικό. Έτσι και έγινε.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα το παιχνίδι και μετά το 45' διατηρούσαν μια διαφορά ενός με δύο τερμάτων, για να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό που επεφύλασε μεγάλο σασπένς.

Έτσι 30’’ πρίν το τέλος του αγώνα ενώ το σκόρ του παιχνιδιού ήταν 21-20 για το Καματερό οι παίχτες του οποίου έχοντας την μπάλα στην κατοχή τους, έκαναν βήματα, λάθος που δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι, που στην προσπάθεια τους για αντεπίθεση, έχασαν την μπάλα με αποτέλεσμα να δεχτούν το τελικό 22-20 στην εκπνοή του αγώνα.

Άριστη η διαιτησία των Τσάκωνα-Κουτσού

ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 22-20
Πεντάλεπτα : 1-1, 2-2, 3-2, 3-5, 6-7, 7-9 ( ημχ ) 10-10, 12-12, 16-14, 18-16, 20-18, 22-20 τελικό

Γ.Α.Σ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ): Σκοδριανός 1, Αμανατιδης 7, Μπούτος 1, Κλημάνογλου 2, Ακάλεστος 2, Βαμβακούσης 2, Πιτερός, Τοτο 1, Πανόπουλος, Κλέώπας 1, Συμεωνίδης, Χριστοδούλου, Γαλανάκης, Κότσιρας, Καμπουράκης 5, Κούρτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ( ΑΝΤΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ): Ανδριώτης, Μαρούδας, Σαμαράς 4, Πετράκος, Ζαφειράκης, Τόμοβιτς, Δαλέκος 2, Νικολαϊδης, Παντελάκης, Φωτόπουλος, Αγόρος, Λοπαρνάκης 5, Ματθιάδης 8,  Μπαρμπαράκης 1, Ντεμά, Καραγκούνης.

Δίλεπτα : 6 – 9, Πέναλτi : 5/3 – 2/1
Κόκκινη : Ακάλεστος ( 3α Δίλεπτα )
Διαιτητές: Τσάκωνας – Κουτσός.




No comments