Η εικονική πραγματικότητα έχει νεο όνομα. Και το όνομα αυτής "Αρχιτεκτονική". - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η εικονική πραγματικότητα έχει νεο όνομα. Και το όνομα αυτής "Αρχιτεκτονική".

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων της νεας διοίκησης της ΟΧΕ, εκδόθηκε μακροσκελής ανακοίνωση η οποία περιλαμβάνει και τα ονόματα των νεων επικεφαλής των επιτροπών, όπου ξεχωρίζει η τοποθέτηση των δύο πρεσβύτερων μελών του ΔΣ, κκ Κρανιώτη και Δ. Σαουλίδη στις πιο σημαντικές επιτροπές της ομοσπονδίας, αυτές των Εθνικών ομάδων και της Ανάπτυξης αντίστοιχα. Από την ανακοίνωση που αναφέρεται στον "σαφή προσανατολισμό" και το "ξεκάθαρο σχέδιο" το οποίο θα "βάλει τις βάσεις για καλύτερες ημέρες στο άθλημα", διαφαίνεται ότι η νεα εικονική πραγματικότητα του αθλήματος, μετονομάζεται από στρατηγικός σχεδιασμός σε Αρχιτεκτονική.

Στο τέλος της, η ανακοίνωση που σύμφωνα με πληροφορίες συνέταξαν οι κκ Γκαντής και Σταματιάδης, χωρίς να τις κατονομάσει, καταφεύγει σε φθηνούς κα αόριστους βερμπαλισμούς, αναφερόμενη σε "νοητικά ατοπήματα" από "...ασταθείς Κασσάνδρες" τις οποίες καλεί μάλιστα να βρούν "διέξοδο μέσα από την ενασχόληση τους σε σωματεία, όπου όλοι έχουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ". Άλλωστε οι ίδιοι δίνουν πρώτοι το παράδειγμα, μεσα από τους διακριτούς τους ρόλους στην καθημερινή, κοπιαστική και παραγωγική ενασχόληση
με τα διοικητικά των σωματείων τους, ταυτόχρονα με τα καθήκοντα τους στην ΟΧΕ, αυτά του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα-Αναπληρωτη εκπροσώπου του αθλήματος στην ΕΟΕ αντίστοιχα. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι βαρύ το φορτίο που εχουν επωμιστεί, γι αυτό δικαιολογείται να τους διαφεύγει ότι δεν είναι όλοι ίδιοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην πρώτη του συνεδρίαση -αφότου συγκροτήθηκε σε σώμα- ανακοινώνει τα ακόλουθα:

«Ευχαριστεί θερμά όλα τα σωματεία για την δυναμική παρουσία τους στην Εκλογοαπολογιστκή Συνέλευση και την καθολική στήριξη τους. Αυτή η στήριξη αποδεικνύει ότι η ψήφιση και εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού από τον Οκτώβριο του 2014 έως σήμερα, υλοποιήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό με εμφανείς θετικές επιπτώσεις σε όλες τις δράσεις του αθλήματος.

Το νέο Δ.Σ. θα επεξεργαστεί και θα εισηγηθεί ανά επιτροπή στην επόμενη Γενική Συνέλευση τον στρατηγικό σχεδιασμό για την επόμενη τετραετία μαζί με τις απαιτούμενες καταστατικές αλλαγές. Ήδη με απόφαση του ορίστηκαν οι πρόεδροι των επιτροπών.

Τα επόμενα χρόνια θα είναι καθοριστικά για το μέλλον του αθλήματος. Η προηγούμενη διοίκηση κατάφερε να σταθεροποιήσει οικονομικά το άθλημα και έτσι τα επόμενα χρόνια θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε μια καινούργια αρχιτεκτονική για την ανάπτυξη και τις εθνικές ομάδες, όπως και διαρθρωτικές αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, αλλά και στην λειτουργία των ενώσεων και των τοπικών επιτροπών.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΧΕ, συνεχίζει απερίσπαστο το έργο που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με σαφή προσανατολισμό για την ανάπτυξη του αθλήματος, εξωστρέφεια και ξεκάθαρο σχέδιο.
Παρά τις δυσκολίες των εποχών, επιμένουμε να βάζουμε τις βάσεις για καλύτερες ημέρες στο άθλημα, με παρακαταθήκη την καθολική στήριξη των σωματείων.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. καταδεικνύει την διάθεση των σωματείων να παίξουν ενεργό ρόλο στην κεντρική διοίκηση του αθλήματος.

Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες υστερόβουλες προσπάθειες για δήθεν κριτική από εξωτερικούς παράγοντες, μέσω δημοσιευμάτων που αυτοδιαψεύδονται την επόμενη ημέρα, οι άναρθρες κραυγές και τα νοητικά ατοπήματα που στερούνται λογικής και επιχειρημάτων, σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο στο έργο μίας διοίκησης που αποτελείται από ανθρώπους του αθλήματος και των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ του. Αυτό πρέπει να το γνωρίζουν οι πάντες.

Οι... ασταθείς «Κασσάνδρες» που καθορίζουν τη στάση τους απέναντι στο άθλημα ανάλογα με το φύσημα του ανέμου και τις προσωπικές φιλοδοξίες τους, ας κάνουν την αυτοκριτική τους και ας βρουν διέξοδο μέσω της καθημερινής λειτουργίας των σωματείων, όπου όλοι έχουν ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.

Τέλος το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία και υγεία σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος για την νέα αγωνιστική περίοδο».

Οι νέοι Πρόεδροι των Επιτροπών της ΟΧΕ
Οικονομική: Κυριακή Μπακουλοπούλου
Προμηθειών: Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος
Αναδιοργάνωσης Ενώσεων: Γρηγόριος Πετρίδης
Υγειονομική: Θωμάς Μουμτζιδέλλης
Μεταγραφών: Στέφανος Σταμούλης
Ενστάσεων: Ιωάννης Στρατάκης
Διεθνών σχέσεων: Αναστάσιος Χειβιδόπουλος
Beach Handball: Κωνσταντίνος Βιολιτζής
Ανάπτυξης: Δημήτρης Σαουλίδης
Πρωταθλήματος: Αθανάσιος Μανδάς
Εθνικών ομάδων: Βασίλειος Κρανιώτης

No comments