Νίκη της Πυλαίας επί της ΧΑΝΘ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη της Πυλαίας επί της ΧΑΝΘ

Στο κλειστό της Μίκρας συνεχίστηκε η σειρά των φιλικών αγώνων για την ομάδα Handball της ΧΑΝΘ, με αντίπαλο αυτή τη φορά τη νεοφώτιστη στη Handball Premier, ΑΕΣΧ Πυλαίας.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα, όμως από το 10' και για ένα δεκαπεντάλεπτο η ΧΑΝΘ είχε ένα κακό διάστημα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μετατρέψουν το 5-4 σε 14-4 με ένα σερί 9-0 και να μπουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 8 τερμάτων (16-8).

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Αντώνη Τσολάκου μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι, είχαν καλύτερες
επιλογές στην επίθεση και μείωσαν σε 27-23. Η κόρνα της λήξης βρήκε νικήτρια την ΑΕΣΧ Πυλαίας με 31-25.

Απόντες για τη ΧΑΝΘ ήταν οι Βασιάδης, Ευαγγελόπουλος, Μπαϊρλής, Ν. Παπαδόπουλος και Παντελίδης, ενώ από την ομάδα της Πυλαίας απουσίαζαν οι Λάππας, Σιαματάς και Αλατσατιανός.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η συνάντηση στον αγωνιστικό χώρο με αθλητές που επί χρόνια φόρεσαν τη φανέλα της ΧΑΝΘ, όπως οι Σπυρόπουλος, Καφαντάρης, Τσαβδάρης, Ανανιάδης, αλλά και ο Χρήστος Παπαδόπουλος, οι οποίοι αγωνίζονται φέτος στην ομάδα της Πυλαίας.

ΑΕΣΧ Πυλαίας (Γούσιος): Μιχαηλίδης, Σεβαστίδης 5, Καφαντάρης 1, Αντωνιάδης, Ανανιάδης 5, Βάκκας 1, Τσαβδάρης 1, Χρ. Παπαδόπουλος 4, Καλόμοιρος 8, Ξινιάς, Πετρίδης 1, Κουκμίσης, Βακουφάρης, Κατσαρός, Ζαφείρης 1, Σπυρόπουλος 1, Παπαγεωργίου 1, Κίτσος 1, Αλμπάνης.

ΧΑΝΘ (Τσολάκος): Ιωαννίδης, Τσαμήτρος, Μηλόπουλος, Τσιρογιάννης 1, Χατζηαράπης, Μπόλας, Δέσπος 6, Τσαγκαράκης 4, Θ. Παπαδόπουλος 6, Σαρηγιαννίδης, Τσόγιας 1, Αργυρίου 4, Πλατής, Στίγκας 3, Μπαλτατζής.

No comments