Παραμένει στη Νέα Ιωνία η Τσάκαλου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παραμένει στη Νέα Ιωνία η Τσάκαλου

Παρά τις προσπάθειες για μεταγραφή στο εξωτερικό, όπου και παρέμεινε για περισσότερο από ένα μήνα, η Λαμπρίνα Τσάκαλου παραμένει στη Νέα Ιωνία.

Η αρτινή διεθνής αθλήτρια, που ανήκει στο δυναμικό της Νέας Ιωνίας, ήταν κοντά σε μεταγραφή στη γερμανική HSG Bad Wildungen Vipers. Βρέθηκε μάλιστα, στη Γερμανία για λογαριασμό της ομάδας, όμως από ότι φαίνεται θα παραμείνει στο δυναμικό της ελληνικής ομάδας. Η Τσάκαλου βρίσκεται αυτές τις μέρες, στον τόπο καταγωγής της, το Πέτα, και το artagoal.gr τη συνάντησε στο γήπεδο των Αγ. Αναργύρων, όπου και βρέθηκε για να παρακολουθήσει τον αδερφό της, Άγγελο, που αγωνίζεται στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Εκεί είπε : " Επιστρέφω στην Ελλάδα, μετά από ένα μήνα παρουσίας στη Γερμανία, όπου και
προπονήθηκα με την ομάδα που ενδιαφέρθηκε για μένα, όλο αυτό το διάστημα, ελπίζοντας πως θα τα βρουν οι δύο ομάδες για τη μεταγραφή μου. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, οπότε επιστρέφω στη Νέα Ιωνία, με την οποία έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Του χρόνου το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό μου, θα προσπαθήσω ξανά για μια μεταγραφή στο εξωτερικό, μιας και είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ σε ένα ισχυρό Πρωτάθλημα."

Πηγή: artagoal.gr

No comments