Στο τεχνικό επιτελείο της ΧΑΝΘ ο Ναουμίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο τεχνικό επιτελείο της ΧΑΝΘ ο Ναουμίδης

Ο Ευριπίδης Ναουμίδης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, καθώς εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας Handball της ΧΑΝΘ, ως άμεσος συνεργάτης του Αντώνη Τσολάκου, με τομέα ευθύνης την ενδυνάμωση των αθλητών.

Στο βιογραφικό του Ευριπίδη Ναουμίδη έχουν καταγραφεί 184 συμμετοχές και 284 γκολ στη Handball Premier με τις φανέλες της ΧΑΝΘ, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, οι κατακτήσεις τριών πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου Ελλάδος, η εμπειρία της συμμετοχής σε όμιλο του Champions League, η παρουσία του στο σουηδικό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Τρέλεμποργκ (2007-08) και η
πορεία στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα όλων των ηλικιακών κατηγοριών, έως και την Εθνική ανδρών.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο διεθνής αθλητής ως απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ,  έχει δραστηριοποιηθεί με επιτυχία στην εκγύμναση και ενδυνάμωση αθλητών, εντός και εκτός του οργανισμού της ΧΑΝΘ. Παράλληλα, με την εμπειρία του σε υψηλό επίπεδο, αναμένεται να βοηθήσει ποικιλοτρόπως τους αθλητές της ΧΑΝΘ, μέσα από το νέο ρόλο του.

"Χαίρομαι που παραμένω μέλος της ομάδας που υπηρέτησα για πάρα πολλά χρόνια, από δέκα ετών όταν και έπιασα πρώτη φορά τη μπάλα του Handball. Επίσης χαίρομαι που είμαι παρών σε αυτό το νέο ξεκίνημα, το οποίο δίνει πολλαπλά κίνητρα. Για εμένα ανοίγεται μία νέα προοπτική και θα επιδιώξω με επαγγελματισμό και συνέπεια να συνεισφέρω σε αυτή την προσπάθεια", σχολίασε ο Ευριπίδης Ναουμίδης. 

No comments