Πήρε Χρήστο Νικολαΐδη ο Φίλιππος - Αγώνας για Μάλλιο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε Χρήστο Νικολαΐδη ο Φίλιππος - Αγώνας για Μάλλιο

Άλλον έναν παίκτη πρόσθεσε στο φετινό του ρόστερ ο Φίλιππος. Απέκτησε τον αριστερόχειρα εξτρέμ Χρήστο Νικολαΐδη, ο οποίος αγωνίστηκε στον Φοίβο και τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης εντάχθηκε στην ομάδα του Φιλίππου και μαζί με τον Δραγκόλα θα είναι τα δυο εξτρέμ στην δεξιά πτέρυγα της ομάδας.

Κοντά σε Χάρη Μάλλιο
Μεγαλύτερη ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής επιδιώκει ο Φίλιππος. Με τον Ράχιμιτς θα καλύψει το κενό που άφησε ο Βεσελίνοβιτς αλλά οι άνθρωποι του Βεροιώτικου συλλόγου θέλουν έναν ακόμη παίκτη. Πρόκειται για τον Χάρη Μάλλιο ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες
συζητήσεις με τον Φίλιππο. Ο παίκτης βρέθηκε την Τρίτη στην Βέροια, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιώργο Φύκατα και τα έχουν βρει σε όλα.

Για να ολοκληρωθεί όμως αυτή η μεταγραφή χρειάζεται η συγκατάθεση του Διομήδη. Ο παίκτης μπορεί να αγωνιζόταν στην Γερμανία ωστόσο στην Ελλάδα τα δικαιώματα του έχει η ομάδα του Άργους. Αν Φίλιππος και Διομήδης τα βρουν (πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι οικονομικό το θέμα), τότε ο παίκτης θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. 

No comments