Σειρά φιλικών ενόψει μπαράζ από τον Χιλιώτης Δράμα 86 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σειρά φιλικών ενόψει μπαράζ από τον Χιλιώτης Δράμα 86

Συνεχίζεται η προσπάθεια για το μπαράζ ανόδου στην Α1 στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο σύλλογος διοργανώνει εκδρομή για τους φιλάθλους.

Συνεχίζεται εντατικά για 4η εβδομάδα η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν δύο φιλικά παιχνίδια με τον Φοίβο Συκεών (ομάδα Α1) στα οποία η δραμινή ομάδα ηττήθηκε μεν αλλά έδειξε ότι παρά τις σημαντικές ελλείψεις είναι ανταγωνιστική με ομάδες Α1 γιατί ο αντίπαλος έχει προχωρήσει ήδη σε 10 μεταγραφές παικτών από ομάδες Α1 των Αθηνών. Η ομάδα της Δράμας με τους δικούς της παίκτες για μια ακόμη φορά θα δώσει τον αγώνα της και θα
εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να ξαναγυρίσει στην Α1 Εθνική. Ακολουθούν δύο φιλικά με την Πυλαία(Α1) στο Κραχτίδης 3&4 Σεπτεμβρίου, στα οποία η Δραμινή ομάδα θα φιλοξενήσει τους Θεσσαλονικείς σε μια τελική πρόβα ενόψει του μπαράζ.

Εκδρομή διοργανώνει ο σύλλογος για τους φιλάθλους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσουν τον αγώνα στην Κατερίνη. Πληροφορίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.drama1986.gr στις 1/9/2016 μόλις ανακοινωθεί η ώρα του αγώνα.

Πηγή: followdrama.gr

No comments