Στόχος η Α2 ανδρών για την Άρτα - Εγγραφές στις υποδομές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στόχος η Α2 ανδρών για την Άρτα - Εγγραφές στις υποδομές

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 29 Αυγούστου την προετοιμασία της η ΑΡΤΑ HANDBALL στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.Η ομάδα με προπονητή τον Νίκο Γιαμούρη φιλοδοξεί φέτος να έχει πρωταγωνιστικό στόχο στη Β' Εθνική μετά την περσινή αναγνωριστική χρονιά, που στόχευσε στη δημιουργία κυρίως τμημάτων ακαδημιών (και το πέτυχε,αφού είχε πολύ καλά αποτελέσματα και πρωτιές στα ηλικιακά).

Στην ΑΡΤΑ HANDBALL επέστρεψαν οι Λάκκας (ήταν στον Α.Ο,Ιωαννίνων) και ο Μπέκας (υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία) και παρέμειναν τα αδέρφια Μακρή και οι Νασιούλας, Γαρίδας, Μακρής Στέλιος, Δελικούρας, Μηλιώνης, Γιάννακας, Κολιούλης ενώ θα αγωνιστεί και ο Θωμάς Μήτσιος (απών πέρυσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων).

Στόχος, λοιπόν, είναι η άνοδος στην Α2 και η ενίσχυση των ακαδημιών, που θα πλαισιώνουν
σταδιακά την αντρική ομάδα και που ξεκίνησαν κάποια τμήματα τη Δευτέρα, ενώ η επίσημη έναρξή τους είναι την Τετάρτη στις 3μμ.

Υπεύθυνος της ομάδας είναι ο Νίκος Κολιούλης, ενώ αναμένεται να δημιουργηθεί μία επιτροπή ανάπτυξης από τους γονείς, που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην ΑΡΤΑ HANDBALLκαι θέλουν να αποκτήσουν ενεργό ρόλο και να βοηθήσουν,αφού έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την περσινή χρονιά.

Εγγραφές και πληροφορίες για τις ακαδημίες στο τηλ. : 6973-813158

No comments