EHF: Στα Φερόε η ανδρών. Ελληνικός εμφύλιος. Εύκολη κλήρωση ο Φίλιππος. Δύσκολα για Διομήδη και Νεα Ιωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

EHF: Στα Φερόε η ανδρών. Ελληνικός εμφύλιος. Εύκολη κλήρωση ο Φίλιππος. Δύσκολα για Διομήδη και Νεα Ιωνία

Πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγο τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στη Βιέννη οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων καθώς και η κλήρωση για την διοργάνωση των ομίλων της 1ης προκριματικής φάσης του EURO 2020, που συμμετέχει και η Εθνική Ανδρών.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο 1ο γκρουπ μαζί με Κύπρο και Νησιά Φερόε και μετά από συμφωνία των τριών χωρών, οι αγώνες θα διεξαχθούν τον Ιανουάριο σε μια έδρα με τη μορφή τουρνουά. Η κλήρωση έβγαλε ως εδρα τα Νησια Φερόε με τους αγώνες να διεξάγονται μεταξύ 13-15 Ιανουαρίου 2017.

Στον 1ο γύρο του EHF cup ο πρωταθλητής Φίλιππος στάθηκε τυχερός και θα αντιμετωπίσει την
Μπουντβάνσκα Ριβιέρα από το Μαυροβούνιο με τον πρώτο αγώνα στη Βέροια. Αντίθετα ο Διομήδης Άργους, για τον ίδιο γύρο, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Ισλανδική Haukar με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Ισλανδία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 3/4 και 10/11 Σεπτεμβρίου 2016. Σε περίπτωση πρόκρισης στον 2ο γύρο της διοργάνωσης ο Φίλιππος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πολωνική Gornik Zabrze με το πρώτο παιχνίδι στην πολωνία και τη ρεβάνς στη Βέροια. Αντίστοιχα ο Διομήδης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την σουηδική Alingsas με το πρώτο παιχνίδι στο Άργος.

Στο Τσάλεντζ Καπ θα έχουμε Ελληνικό εμφύλιο στον 2ο γύρο, αφού ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ και ΑΣΕ Δούκα κληρώθηκαν αντίπαλοι. πρώτο παιχνίδι στη Νεα Ιωνία στις 19/20 Νοεμβρίου 2016 και επαναληπτικός στο Δαΐς την 26/27 του ίδιου μήνα.

Στις Γυναίκες στον 1ο γύρο του EHF cup η πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία θα ταξιδεύσει για μια ακόμα φορά στη Ρωσία, αφού κληρώθηκε να αγωνιστεί στο Κράσνονταρ με την Κούμπαν. Πρώτος αγώνας κληρώθηκε στη Ρωσία 10/11 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κράσνονταρ με τον επαναληπτικό στις 17/18 του ιδιου μήνα στην Αθήνα. Εαν η Νεα Ιωνία προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης τη νικήτρια του αγώνα Spono Eagles από την Ελβετία και της Πρίστινα από το Κόσσοβο.

No comments