Γραμματικός: "Eίμαι θετικά προβληματισμένος" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γραμματικός: "Eίμαι θετικά προβληματισμένος"

Καλύτερη η εικόνα της Εθνικής Ανδρών παρά την ήττα της

Στο δεύτερο διεθνές φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Τύνιδα, η Εθνική Ανδρών έχασε 29-21 από την Τυνησία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να μειώσει την διαφορά που έχτισαν οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά του αγώνα, έχοντας σε καλή ημέρα τους τερματοφύλακες Κώστα Τσιλιμπάρη και Κώστα Γουργούμη.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γραμματικός σχολίασε: «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήταν εδώ. Εκτιμώ και σέβομαι την προσπάθεια τους, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο.
Πιστεύω ότι όλοι οι αθλητές θα είναι στη διάθεση της Εθνικής στην διάρκεια της χρονιάς για να δουλέψουμε ομαδικά, αλλά σίγουρα θα πρέπει ο καθένας να βελτιωθεί και ατομικά. Γενικά σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, απέναντι σε μία ομάδα πολύ δυνατή που σε τρεις ημέρες φεύγει για το Ρίο.
Σήμερα είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο με λάθη και πολλά χαμένα σουτ από τα έξι μέτρα. Παρά την διαφορά είχαμε ένα καλό 15λεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε με τα παιδιά ότι δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Παίξαμε καλά στην άμυνα, τρέξαμε και μειώσαμε το σκορ. Το συμπέρασμα από τους δύο αγώνες είναι ότι είμαι θετικά προβληματισμένος».

Αύριο αργά το βράδυ η Εθνική ομάδα θα επιστρέψει στην πατρίδα.

No comments