Ράντοβιτς αντί Λοΐζου. Εντός και τα δυο παιχνίδια με Χάουκαρ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ράντοβιτς αντί Λοΐζου. Εντός και τα δυο παιχνίδια με Χάουκαρ

Μια ηχηρή μεταγραφή και ταυτόχρονα εξαιρετική επένδυση για το μέλλον πραγματοποίησε ο Διομήδης Άργους όπως έγραψε ο sport-fm.gr Οι δευτεραθλητές Ελλάδας απέκτησαν για τα επόμενα τρία χρόνια (2+1) τον Λούκα Ράντοβιτς, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Λοίζου κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Ο 21χρονος (1,96 μ.) τερματοφύλακας προέρχεται από τις ξακουστές ακαδημίες της Παρτίζαν, είναι στέλεχος της Εθνικής Νέων της Σερβίας και αγωνίστηκε τόσο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Αυστρίας (2014), όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας (2015). Για
την συμμετοχή της στην διοργάνωση του Ρίο, η Εθνική Σερβίας χρειάστηκε να αποκλείσει με μεγάλη δυσκολία (ισοπαλία 15-15 στο τελευταίο ματς) την Εθνική μας ομάδα και τα Νησιά Φερόε με τον όμιλο να πραγματοποιείται τον Γενάρη του 2015 στο κλειστό της Νέας Κίου.

Οι άνθρωποι του Διομήδη είχαν εντοπίσει από τότε τον νεαρό πορτιέρο και είχαν εντυπωσιαστεί από τα σωματικά του προσόντα και τις ικανότητες του και ενάμιση χρόνο αργότερα τον προσέγγισαν για να τον αποκτήσουν.

Πλέον μετά την μεταγραφή του Ράντοβιτς, απομένει μόνο ένα ακόμα κομμάτι για να ολοκληρωθεί το παζλ του φετινού ρόστερ για τον Διομήδη και αυτό αφορά τον δεξιό ίντερ, ο οποίος θα επίσης ξένος.

Αναφορικά με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (1ος γύρος EHF Cup) του Διομήδη κόντρα στην Ισλανδική Χάουκαρ, όπως έγινε γνωστό, θα διεξαχθούν και τα δύο στην Ελλάδα και το κλειστό της Αγίας Τριάδας μετά από συμφωνία των δύο ομάδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

No comments