Κοτσιώνης: «Σύλλογος- πρότυπο ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κοτσιώνης: «Σύλλογος- πρότυπο ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ»

Ο πρώην πρόεδρος των Βριλησσίων Δημήτρης Κοτσιώνης μίλησε για την πιθανή ενασχόληση του με την ανάπτυξη του συλλόγου της Νέας Ιωνίας. Ένας απόλυτα επιτυχημένος παράγοντας στον χώρο του χάντμπολ ο Δημήτρης Κοτσιώνης αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΕΣΝ Βριλησσίων. Όπως είναι λογικό αρκετοί σύλλογοι πλησίασαν τον εμπνευστή και επικεφαλής του διεθνούς τουρνουά χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», προκειμένου να συνεργαστεί μαζί τους.

Ο ίδιος μιλώντας στον sport-fm.gr εξήρε την προσπάθεια που γίνεται στον ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ και δεν έκρυψε πως θα ήταν διαθέσιμος να συμβάλει και αυτός με τις δυνάμεις του, σε ενδεχόμενο κάλεσμα του συλλόγου. «Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ είναι ένας σύλλογος- πρότυπο για τα δεδομένα του ελληνικού αθλητισμού, μια ομάδα που βγάζει υγεία και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στους κ.κ.
Σοφοκλή Ξυνή και Τίμη Πουρνάρα, οι οποίοι είναι δύο ισχυρές προσωπικότητες με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που αποφασίσαμε οικογενειακώς ότι ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ είναι η καλύτερη επιλογή για τον γιό μας. Παρότι υπήρχαν και υπάρχουν πολλές δελεαστικές προτάσεις για τον Κωστή από ομάδες της Γαλλίας και της Κροατίας -οι οποίες μας τιμούν- κρίναμε σωστό ότι στην ηλικία των 14 ετών πρέπει να μείνει για ένα διάστημα ακόμα στην Ελλάδα. Είναι γνωστή η αγάπη μου για το άθλημα, αλλά και η ενασχόληση μου με τα τμήματα υποδομής. Αυτό έκανα με μεράκι και στα Βριλήσσια, ενώ σε αυτή την λογική βασίζεται και ο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ. Οπότε εννοείται ότι θα ήμουν θετικός σε μια συνεργασία που θα αφορά την ανάπτυξη και μόνο αυτή».

No comments