Μεταγραφές με παρόν και μέλλον ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεταγραφές με παρόν και μέλλον ο ΠΑΟΚ

Το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του Δικεφάλου προχώρησε σε μια μεταγραφή με μεγάλη προοπτική.

Πρόκειται για την Αναστασία Παναγιωτίδου θα ανήκει πλέον στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ενισχύοντας σημαντικά την περιφέρεια του Δικεφάλου. Η 18χρονη αθλήτρια που αγωνιζόταν στον Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών, θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς της, είναι δεξιόχειρας και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ όσο και σε άλλες θέσεις της περιφέρειας.

Η Παναγιωτίδου, πέρα από τη γυναικεία ομάδα, θα ενισχύσει και την ομάδα των Νεανίδων του
ΠΑΟΚ και είναι σαφές ότι πρόκειται μια μεταγραφή με παρόν αλλά και πάρα πολύ μέλλον.

Για το λόγο αυτό, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια σειρά μεταγραφών που σε πρώτη φάση θα ενταχθούν στο τμήμα των Νεανίδων της ομάδας με ξεκάθαρο στόχο να αποτελέσουν στο μέλλον βασικά στελέχη της γυναικείας ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι Κατερίνα Ανδρονικίδου (πίβοτ), Ηλιάνα Καρανάτσιου (πίβοτ), Σοφία Κυριακίδου (εξτρέμ), Χριστιάνα Κυρικλίδου (περιφερειακός-πλέι μέικερ), Ευαγγελία Πετροπούλου (πλέι μέικερ), Αθανασία Κατσικαρώνη (τερματοφύλακας), Χριστίνα Εμμανουηλίδου (εξτρέμ) και Ελένη Στεφούδη (περιφρειακός) θα στελεχώσουν από τη νέα χρονιά τις Νεανίδες του Δικεφάλου, κάνοντας ακόμα πιο δυνατό το συγκεκριμένο τμήμα.

Οι αθλήτριες έρχονται στην ομάδα με υποσχετική από τον Α.Π.Σ Φέρωνα, με τη διοίκηση του Δικεφάλου να ευχαριστεί τον σύλλογο της Βέροιας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο να παραχωρήσει τις παίκτριες στον ΠΑΟΚ.

Ο έφορος της ομάδας, κ. Χασεκίδης, μιλώντας στο PAOK24, δήλωσε πως περιμένει από τις νέες αθλήτριες της ομάδας να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό, είναι χαρά για το τμήμα που θα φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι τα αποτελέσματα αυτών των κινήσεων θα φανούν στο άμεσο μέλλον και θα ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο το γυναικείο χάντμπολ του Δικεφάλου.

Πηγη paok24.com

No comments