Στον ΓΑΣ Καματερού η Βασιλειάδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στον ΓΑΣ Καματερού η Βασιλειάδου

Μεταγραφικό μπαμ απο την ομάδα του Καματερού με την προσθήκη στην δύναμη του συλλόγου της διεθνής αθλήτριας Αθηνάς Βασιλειάδου. Η Αθηνά Βασιλειάδου την περσμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα ΟΦΝ.ΙΩΝΙΑΣ και επίσης είναι μέλος της εθνικής ομάδας beach handball που βραβεύτηκε πρόσφατατα από την ομοσπονδία για τις  επιτυχίες της στο ευρωπαικό πρωταθλημα.

Είναι απο τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου και η παρουσία της σηματοδοτεί και τους στόχους της ομάδας για την νέα χρονιά που είναι η επιστροφή στην Α1 γυναικων.

Ο Γενικός διευθυντής του ΓΑΣΚ Σταμούλης Στέφανος δήλωσε: Η απόκτηση της διεθνούς παικτριας
Βασιλειαδου είναι ιδιαίτερα τιμητική για την ομάδα μας. Πιστεύουμε πολύ στις αποδεδειγμένες ικανότητες και στην εμπειρία της. Με την απόκτηση της Βασιλειαδου δείχνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να πρωταγωνιστησουμε την νέα περίοδο στην Α2 και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας που είναι η άνοδος στην Α1.

Η Αθηνά Βασιλειάδου δήλωσε:Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην ομάδα του KIPARISSIS ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ σε έναν σύλλογο με στόχους. Ελπίζω ότι θα έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω από όλα,και ότι θα καταφέρουμε να πιάσουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Ιωάννου και τον Γενικό Διευθυντή κύριο Σταμούλη που έδειξαν το ποσό με ήθελαν στο σύλλογό με τις προσπάθειες που κατέβαλαν για να γίνω μέλος της οικογένειας του Καματερού.

ΒΡΑΒΕΙΑ-ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

o Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Γυναικών στην κατηγορία Α1 με την ομάδα «Ορμή Πάτρας»
για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009
o Κυπελλούχος  Ελλάδος στο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Γυναικών στην κατηγορία Α1 με την ομάδα «Ορμή Πάτρας»
για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009
o Συμμετοχή στην Α και Β φάση του Champions League (Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Χειροσφαίρισης) με την ομάδα  «Ορμή Πάτρας» για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009
o Κατάκτηση της 2ης θέσης στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Κορασίδων με την ομάδα «Αρίων Πτολεμαΐδας»
στην αγωνιστική περίοδο 2003-2004
o Κατάκτηση της 2ης θέσης στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης Νεανίδων με την ομάδα «Αρίων Πτολεμαΐδας»
στην αγωνιστική περίοδο 2003-2004
o Συμμετοχή στην Εθνική ομάδα Χειροσφαίρισης Γυναικών από το 2003 έως σήμερα.

No comments