Πέρρος και Βαμβακάς προς ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέρρος και Βαμβακάς προς ΑΕΚ

Η «Ένωση» που θα πορευτεί με προπονητή τον Κώστα Τούτση έχει κάνει προτάσεις στους δύο αθλητές που ξεχώρισαν στον Ποσειδώνα Λουτρακίου, ενώ είναι κοντά και στους Τσικογιαννόπουλο και Αλικάκο.

Η διοίκηση της ερασιτεχνικής έχει βάλει σαν στόχο όπως φαίνεται να κάνει εκπλήξεις το φετινό καλοκαίρι. Κάποιες δυσάρεστες και κάποιες ευχάριστες, αλλά πάντως δεν προχωράει με την κοινή λογική, αλλά με μία δική της λογική που πολλές φορές είναι ακαταλαβίστικη.

Όπως προέκυψε από το τελευταίο συμβούλιο της ΑΕΚ, ο Κώστας Τούτσης αναλαμβάνει να… βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Ο 45χρονος Βεροιώτης προπονητής φέρεται να έχει συμφωνήσει να
αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Έχει δουλέψει σε πολλούς συλλόγους, είναι έμπειρος, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ σε ομάδα με τέτοια πίεση, όπως η ΑΕΚ, ειδικά στην κατάστασή της. Εκτός των άλλων είναι και μια ομάδα της οποίας την φιλοσοφία δεν γνωρίζει και θα πρέπει σε αυτό να τον βοηθήσουν αρκετά οι ιθύνοντές της.

Στα μεταγραφικά σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr η ΑΕΚ έχει κάνει προτάσεις στους Γιώργο Πέρρο, Λάμπη Βαμβακά, Γιάννη Τσικογιαννόπουλο και Γιάννη Αλικάκο και μάλιστα είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο αρχισκόρερ
Ο 37χρονος πλέι μέικερ Γιώργος Πέρρος ψηφίστηκε ο κορυφαίος στη θέση του για την Handball Premier 2015-2016, ενώ έχει αναδειχθεί τρεις φορές πρώτος σκόρερ στην κατηγορία. Την σεζόν 2013-2014 (182 γκολ) και τις σεζόν 2007-2008 (234 γκολ) και 2001-2002  (199 γκολ). Έκανε μεγάλη καριέρα στα Βριλήσσια, ενώ τα τελευταία χρόνια ηγούταν του Ποσειδώνα Λουτρακίου.
Πίβοτ για όλες τις δουλειές
Ο 33χρονος Λάμπης Βαμβακάς είναι και αυτός παιδί των Βριλησσίων που μετακόμισε στο Λουτράκι. Δυναμικός πίβοτ, ευέλικτος και πολύ καλός αμυντικός που παίζει εξαιρετικά και στις ανοικτές άμυνες. Η περσινή χρονιά στον Ποσειδώνα ξεκίνησε με έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά πλέον είναι υγιής, έχοντας παίξει και στα τελευταία ματς της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Γιάννης Τσικογιαννόπουλος είναι ένας παίκτης με πολύ καλά προσόντα που ήταν πρωταγωνιστής σε όποιες ομάδες αγωνίστηκε. Διέπρεψε στα Βριλήσσια, ενώ πέρασε για ένα.. φεγγάρι και από τον Ποσειδώνα. Ο Γιάννης Αλικάκος είναι πίβοτ, αγωνίστηκε και αυτός στον Ποσειδώνα στο δεύτερο μισό της σεζόν, ενώ στο πρώτο μισό ήταν στο ρόστερ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑ. Είναι και αυτός αθλητής που ανδρώθηκε στον ΕΣΝ Βριλησσίων

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Πηγή: sport-fm.gr

No comments