Αλέξανδρος Ταρινίδης: "Τα κορίτσια έχουν δείξει μεγάλη διάθεση" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αλέξανδρος Ταρινίδης: "Τα κορίτσια έχουν δείξει μεγάλη διάθεση"

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Ταρινίδης μίλησε για το καμπ προετοιμασίας Γυναικών και Νεανίδων

Στο Αγρίνιο βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι Εθνικές ομάδες Γυναικών- Νεανίδων. Στα πλαίσια του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ., αλλά και προς τιμήν της ομάδας χάντμπολ, η οποία κέρδισε την άνοδο στην Α1 Γυναικών, η διοίκηση του Συλλόγου με την βοήθεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου φιλοξένησε τις Εθνικές Ομάδες, οι οποίες εκτός από προετοιμασία έπαιξαν και φιλικά με την ομάδα του Παναιτωλικού.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Αλέξανδρος Ταρινίδης τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Κάναμε τρεις
ημέρες προετοιμασίας, οι οποίες μας βοήθησαν σημαντικά στον προγραμματισμό που έχουμε σχεδιάσει με τον Μενέλαο Δανήλο, τους συντονιστές και την επιτροπή Εθνικών ομάδων.
Τελείωσε μία σεζόν, έχουμε πολύ όρεξη για την επόμενη, όπως και τα κορίτσια που έχουν δείξει μεγάλη διάθεση. Η προετοιμασία και τα φιλικά μας βοήθησαν να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε.
Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τις νεάνιδες. Λόγω και των Πανελλαδικών εξετάσεων είχαν μείνει λίγο πίσω στην φυσική κατάσταση. Από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουμε τα μονοήμερα καμπ και σε συνεννόηση με την ομοσπονδία θα κάνουμε και ένα καμπ προετοιμασίας περισσότερων ημερών. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Παναιτωλικό και όλους τους φορείς για την φιλοξενία και την δυνατότητα που μας έδωσαν να δουλέψουμε σε καλό επίπεδο».

No comments