Φίλιππος: Ανανέωσε ο Σεϊρεκίδης. Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φίλιππος: Ανανέωσε ο Σεϊρεκίδης. Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Ανανέωσε στον Φίλιππο ο Σεϊρεκίδης
Μένουν και οι Καρυπίδης, Δραγκόλας, ενώ επιστρέφει ο Θάνος Κωστακίδης σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr  Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τον νταμπλούχο Φίλιππο Βέροιας, που έχει σαν στόχο να είναι εξίσου δυνατός με την περσινή χρονιά, ειδικότερα μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν για την ακόμα μεγαλύτερη διοικητική ενίσχυση στον Σύλλογο με νέα πρόσωπα.

Οι Βεροιώτες θα έχουν στον πάγκο τους και τη νέα σεζόν τον προπονητή Στέλιο Σεϊρεκίδη που κρίθηκε απόλυτα πετυχημένος, αφού ήρθε τον Φεβρουάριο και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση δύο τίτλων.

Από κει και πέρα σύμφωνα με πληροφορίες ο Φίλιππος κρατάει στο ρόστερ του τον πολύπειρο Σάββα
Καρυπίδη, MVP του Κυπέλλου και από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος, αλλά και τον 25χρονο Άγγελο Δραγκόλα και έτσι είναι καλυμμένος στη θέση του δεξιού εξτρέμ.

Επίσης όπως όλα δείχνουν ο 22χρονος Θάνος Κωστακίδης επιστρέφει στον Φίλιππο, μετά από μία διετία στον ΠΑΟΚ, όπου και είχε δοθεί δανεικός.

Η ομάδα της Ημαθίας βρίσκεται επίσης κοντά σε ξένο πίβοτ με τον Μπάμπη Ανανιάδη (ανήκει στη ΧΑΝΘ) να αποχωρεί από την ομάδα, αλλά και σε τερματοφύλακα για να αντικαταστήσει τον Κώστα Τσιλιμπάρη.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

No comments