Μεϊμαρίδης: "Όλα είναι ρυθμισμένα. O κόσμος θα απολαύσει Beach Handball υψηλού επιπέδου" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεϊμαρίδης: "Όλα είναι ρυθμισμένα. O κόσμος θα απολαύσει Beach Handball υψηλού επιπέδου"

Η ώρα για τη μεγάλη γιορτή του Beach Handball έφθασε. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του pre- EBT που λειτούργησε και ως test events, ο χρόνος για την έναρξη της τελικής φάσης του EBT FINALS 2016 μετρά αντίστροφα.

Οι εγκαταστάσεις του Avant Garde Sports club στην Καρδία Θεσσαλονίκης είναι έτοιμες για να υποδεχτούν την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του  ευρωπαϊκού Beach Handball. Οι αθλητές των είκοσι καλύτερων ομάδων της Ευρώπης βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή θα ριχτούν στη «μάχη» με στόχο την κατάκτηση της κορυφής. Η Οργανωτική Επιτροπή του EBT FINALS 2016 εργάζεται πυρετωδώς
προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν οι ομάδες πατήσουν άμμο.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που κατάφερε για δεύτερη φορά να κερδίσει η Θεσσαλονίκη, η οποία για τρεις ημέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού αθλητικού ενδιαφέροντος, αναδεικνύοντας τον πρωταγωνιστικό της ρόλο. Θυμίζουμε ότι η τελική φάση του Διασυλλογικού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Handball που ξεκινά αύριο επιφυλάσσει σκληρές μάχες μέσα στην άμμο προσφέροντας πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις τόσο για τους αθλητές που θα πάρουν μέρος, όσο και για τους φίλους του αθλήματος.

Ο Διευθυντής της διοργάνωσης, Γιάννης Μεϊμαρίδης τόνισε «όλο το τεχνικό προσωπικό υπό την καθοδήγηση της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων εργάζεται πυρετωδώς για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της διοργάνωσης. Όλες οι ομάδες βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη, προετοιμάζονται και είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο. Τα pre- EBT ήταν ένα πολύ δυνατό test για εμάς που μας έδωσε τη δυνατότητα να εντοπίσουμε εγκαίρως τις αδυναμίες μας και να προχωρήσουμε σε βελτιωτικές παρεμβάσεις εν όψει της τελικής φάσης των αγώνων. Όλα είναι πλέον ρυθμισμένα και πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα απολαύσει Beach Handball υψηλού επιπέδου».

Από την πλευρά του, ο Στεπάν Παρτεμιάν, Υποδιευθυντής της διοργάνωσης κάλεσε τον κόσμο να δώσει μαζικό «παρών» στους τελικούς αγώνες εμψυχώνοντας τους αθλητές από τις κερκίδες, ενώ παράλληλα, επεσήμανε την αποτελεσματικότητα της εθελοντικής δράσης. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ένας από τους πλέον νευραλγικούς τομείς της διοργάνωσης καλύφθηκε από εθελοντές, οι οποίοι, στην πλειονότητά τους είναι φοιτητές ΤΕΦΑΑ που παρακολουθούν το άθλημα του Beach Handball και θα μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αγωνιστικό χώρο. Η Οργανωτική Επιτροπή εγγυάται ένα άρτιο αποτέλεσμα στη διοργάνωση των αγώνων. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σ’ όλες τις ομάδες οι οποίες είμαστε σίγουροι ότι θα μας χαρίσουν ιδιαίτερες αγωνιστικές στιγμές».

Τέλος, το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιώργος Βόγιας σχολίασε «όλα είναι έτοιμα για την επιτυχή διεξαγωγή της τελικής φάσης του EBT FINALS 2016. Η ανάληψη της διοργάνωσης του Διασυλλογικού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Beach Handball ήταν για όλους εμάς μία πρόκληση, αλλά και ένα στοίχημα, ότι η Θεσσαλονίκη αλλά και γενικότερα η Ελλάδα μπορεί να αναλάβει τέτοιου είδους μεγάλες διοργανώσεις και μάλιστα, με επιτυχία. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μας εμπιστεύτηκε τη διοργάνωση και πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε στο μέγιστο βαθμό».
*Για περισσότερες λεπτομέρειες, για το αναλυτικό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα του EBT επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης www.ebtfinals2016.gr

No comments