Χαραλαμπάκης: "Πάμε για το χρυσό" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Χαραλαμπάκης: "Πάμε για το χρυσό"

Ο Βασίλης Χαραλαμπάκης που χθες ανήμερα των γενεθλίων του έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, μιλάει για την σημερινή πρεμιέρα του EBT finals 2016 και τις νέες τάσεις στο μπιτς χάντμπολ

Πρόκειται ίσως για τον πιο έμπειρο αθλητή που θα πάρει μέρος στο EBT finals 2016, έχοντας τεράστια εμπειρία με 10 μεγάλες διοργανώσεις μπιτς χάντμπολ στο ενεργητικό του. Έξι φορές σε EBT finals (Κατερίνη 2006, Κέρκυρα 2009, Εσπίνιο 2010, Φουενγκιρόλα 2011, Θεσσαλονίκη 2014, Θεσσαλονίκη 2016), τρεις φορές σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (2000 Γκαέτα- Ιταλία, 2007 Μισάνο Αντριάτικο- Ιταλία, 2011 Ούμαγκ- Κροατία), και από μία φορά σε Τσάμπιονς Καπ (Κανάρια Νησιά 2015), Μεσογειακούς Αγώνες (Πεσκάρα 2015), ενώ πρόσφατα αγωνίστηκε και στην τελική
φάση του πρωταθλήματος της Βραζιλίας! Στην τροπαιοθήκη του υπάρχουν πέντε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, ενώ μία φορά κέρδισε και τον τίτλο του MVP της χρονιάς.

Ο Βασίλης Χαραλαμπάκης διανύει μία από τις καλύτερες εβδομάδες της ζωής του. Χθες έγινε πατέρας για δεύτερη φορά, αφού η σύζυγος του Κατερίνα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους τεσσάρων κιλών. Το καλύτερο δώρο δηλαδή για τον ίδιο, αφού κλείνει τα 38 του χρόνια.

Ο τερματοφύλακας του ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis τα τελευταία 24ωρα βρέθηκε κοντά στην οικογένεια του για το ευχάριστο γεγονός και σήμερα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει την ομάδα του στην κατάκτηση των στόχων που έχει θέσει.

«Εννοείται ότι πάμε για το χρυσό. Έχουμε πλήρη ομάδα και θεωρούμε ότι η ομάδα μας είναι το φαβορί. Με τους Βραζιλιάνους έχουμε πολύ καλές σχέσεις, μιλάμε όλο τον χρόνο. Με προσκάλεσαν να τους βοηθήσω στην τελική φάση του πρωταθλήματος τους και δεθήκαμε ακόμα περισσότερο εκεί. Θέλουν μάλιστα να έρθουν μαζί μας και του χρόνου στα Κανάρια Νησιά στο Τσάμπιονς Καπ, αν καταφέρουμε να προκριθούμε», σχολίασε αρχικά ο έμπειρος πορτιέρο και συνέχισε: «Όλοι επωφελούμαστε από την παρουσία τους. Οι θεατές που θα τους θαυμάσουν, εμείς που θα παίζουμε μαζί τους και σίγουρα έχουμε να κερδίσουμε πράγματα, οι προπονητές. Σε σχέση με την ομάδα του 2014 έχουμε μαζί μας τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο τον Αμαράλ, τον Τυνήσιο Ασαράφ που θα μας βοηθήσει πολύ στην άμυνα και τον Μαρκές, έναν πολύ έμπειρο αθλητή που έχει περάσει από την Εθνική Βραζιλίας».

Αναφορικά με το επίπεδο του τουρνουά και το ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι του ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis είπε: «Η Ντετόνο Ζάγκρεμπ θα είναι η σημαντικότερος μας αντίπαλος, αφού είναι η κάτοχος του τίτλου και έχει συνολικά έξι κατακτήσεις.
Γενικά περιμένουμε πολύ υψηλό το επίπεδο, διότι το φετινό EBT είναι πρόβα τζενεράλε ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει οι τακτικές. Οι ομάδες παίζουν περισσότερο με εναέριο παρά με περιστροφές».

Το γραφείο Τύπου
ΓΑΣ Κιλκίς Acropolis BHT

Facebook page: GAS Kilkis Acropolis BHT
Email: gaskilkisacropolisbht@gmail.com
Hashtags:
#gaskilkisacropolis
#beachhandball
#ebtfinals2016
#hellenichandballfederation

No comments