Τουρνουά δημοτικών στο Κορωπί - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τουρνουά δημοτικών στο Κορωπί

Τουρνουά χάντμπολ για παιδιά Δημοτικών σχολείων πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί σε συνεργασία της ΟΧΕ, της Επιτροπής Ανάπτυξης και του Σωματείου Α.Σ. Παπασιδέρης.

Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη αφού στην ημερίδα συμμετείχαν 225 παιδιά απ' όλα τα σχολεία της πόλης. Το αθλητικό γεγονός χαιρέτισε ο Δήμαρχος Κορωπίου. Δημήτρης Κιούσης και η Πρόεδρος του «Σφηττού» Αδαμαντία Μάλλιου.

Τα παιδιά έπαιξαν δύο γύρους σε δύο γήπεδα χωρισμένα σε κατηγορίες με τα παιδιά της Γ' και Δ' τάξης στην πρώτη κατηγορία και τα παιδιά Ε' και
ΣΤ' στην δεύτερη κατηγορία. Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε διαγωνισμός ευστοχίας με τα παιδιά να προσπαθούν να νικήσουν τον τερματοφύλακα της ανδρικής ομάδας εκτελώντας πέναλτι σε μια εστία με 4 τρύπες!
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με δώρα και δίπλωμα συμμετοχής για κάθε παιδί. Εκ μέρους της ΟΧΕ παρόντες ήταν οι Περιφερειακοί Ομοσπονδιακοί Προπονητές Κώστας Κότσιρας, Δημήτρης Σκάρλος και Στέλιος Αλεπουδέας.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του «ΑΣ Παπασιδέρης» με ανακοίνωση τους ευχαρίστησαν:
- Την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος και τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς προπονητές κ.κ. Κότσιρα, Σκάρλο και Αλεπουδέα.
- Τους Προπονητές και τους Εφόρους των τμημάτων του συλλόγου.
- Τους εθελοντές και ιδιαίτερα τους γονείς της ομάδας ΜΙΝΙ για την συμμετοχή τους και τις προσφορές τους.
- Τον κ. Αλέξανδρο Κορώνη για την μεταφορά των τερμάτων.
- Την εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων DREAMS GALLERY για την προσφορά των τραπεζιών της Γραμματείας και του μπουφέ
- Την εταιρεία PPC, τον κ. Κώστα Τασόπουλο και τα νερά ΘΕΩΝΗ για την προσφορά τους.
- Το αρτοποιείο Κουτρουμπίνη.
- Το αρτοποιείο Σκουρλή.
- Το Ζαχαροπλαστείο Σουρλαντζή.
- Τους Διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των Δημοτικών σχολείων του Κορωπίου για την θερμή αποδοχή και υποστήριξη της προσπάθειας.

No comments