Τελευταία ευκαιρία για ΠΑΟΚ - Πάει για ρεκόρ ο Κοκώνης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τελευταία ευκαιρία για ΠΑΟΚ - Πάει για ρεκόρ ο Κοκώνης

Απόψε το βράδυ (Μακροχώρι 20:00, Τσάκωνας-Χασκής), ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Φίλιππο στο Μακροχώρι της Βέροιας και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει για μια θέση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στην ειδική βαθμολογία των play off ο ΠΑΟΚ είναι τρίτος με 18 βαθμούς και ο Φίλιππος δεύτερος με 22. Αυτό σημαίνει ότι για να προκριθεί ο Δικέφαλος στους τελικούς του πρωταθλήματος -η μια θέση στους τελικούς έχει ήδη καταληφθεί από τον Διομήδη Άργους που την εξασφάλισε και μαθηματικά- πρέπει να κάνει το 3 στα 3 στα ματς που απομένουν (Φίλιππος εκτός, Διομήδης Άργους εκτός, Ποσειδών Λουτρακίου εντός) και ταυτόχρονα ο Φίλιππος να κάνει δυο ήττες στα δικά του παιχνίδια (ΠΑΟΚ εντός, ΑΣΕ Δούκα εντός, Διομήδης Άργους εκτός).

Εάν ο ΠΑΟΚ ηττηθεί την Τετάρτη τότε θα χάσει κάθε ελπίδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα,
αφού η ομάδα της Βέροιας θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τη συμμετοχή της στους τελικούς με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους.

Τα χίλια γκολ θέλει ο Κοκώνης
Ο Νίκος Κοκώνης χρειάζεται μόλις ένα γκολ για να φτάσει τα 1.000 στη μεγάλη κατηγορία. Με τα 8 γκολ που πέτυχε στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής των play off κόντρα στο Δούκα, ο 33χρονος πίβοτ έφτασε τα 999 στη Handball Premier. Στην καριέρα του έχει σκοράει 580 γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, 57 γκολ με τα χρώματα του Αθηναϊκού και 362 γκολ με την ομάδα που ξεκίνησε το Handball, τον ΒΑΟ. Από το 2006 έως το 2008 ο Νίκος Κοκώνης είχε αγωνιστεί στην Ισπανία με τη Γκρούπο Σιγκάρσι της Χιχόν.

No comments