Γεωργιάδης: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι" - Κρανάκης: "Δίνουμε ευκαιρίες και στα άλλα παιδιά" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γεωργιάδης: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι" - Κρανάκης: "Δίνουμε ευκαιρίες και στα άλλα παιδιά"

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν από τη μεριά του ΠΑΟΚ στη συνέντευξυ Τύπου μετά την άνετη επικράτηση του Δικεφάλου επί του Δούκα:

Αρχικά ο Γιώργος Κρανάκης, δήλωσε:

"Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Είχαμε ελλείψεις. Οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί πλέον. Εμείς θέλαμε να βρεθούμε στην πρώτη εξάδα και είμαστε εδώ. Έτσι δίνουμε ευκαιρίες και στα άλλα παιδιά, με περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ετοίμαζόμαστε για του χρόνου. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να έχουμε αυτή την εικόνα, όποιος και αν αγωνίζεται. Καλή συνέχεια, καλή επιτυχία στην ομάδα του ΠΑΟΚ".

Στη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Γεωργιάδης δήλωσε


"Είναι ένας αγώνας που δεν χωράει ιδιαίτερη κριτική. Ο Δούκας ήρθε με ελλείψεις σε μία ημέρα εργάσιμη. Εμείς μετά τον αγώνα του Σαββάτου προσπαθήσαμε να βρούμε το ρυθμό μας. Η ήττα από τον ΔΙΚΕΑ ήταν δύσκολη. Σήμερα πήραν χρόνο συμμετοχής οι περισσότεροι, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε τώρα για τον αγώνα με τον Φίλιππο".

Από τους παίκτες, το λόγο πήραν ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου Ηλίας Ζάγκας και Ο Ηλίας Βελαώρας που προέρχεται από τους εφήβους της ομάδας του ΑΣΕΔ :

Ηλίας Ζάγκας (τερματοφύλακας ΠΑΟΚ): "Εγώ θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας του Δούκα για τη σεζόν που είχαν. Η ομάδα τους απαρτίστηκε από νέους αθλητές, αξιόμαχους και με πολύ μέλλον. Εμείς θέλαμε μία καλή εμφάνιση για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, καθώς είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και ήρθε αυτή η νίκη ψυχολογίας, ώστε να πάμε σε ένα ντέρμπι με το Φίλιππο μέσα στη Βέροια και να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες μας έχουν μείνει για το καλύτερο".

Ηλίας Βελαώρας (αθλητής ΑΣΕ Δούκα): "Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη νίκη. Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, είχαμε απουσίες από τραυματισμούς. Ο προπονητής μας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους μας, ακόμη και στους νεότερους που δεν είχαμε ανάλογες εμπειρίες από τη μεγάλη κατηγορία. Αυτό αποτελεί ένα κίνητρο για όλους μας".

No comments