Η συνέντευξη τύπου του Φίλιππος - ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η συνέντευξη τύπου του Φίλιππος - ΠΑΟΚ

Στην επίθεση χάθηκε το ματς για τον Φίλιππο σύμφωνα με τον προπονητή του Στέλιο Σεϊρεκίδη ενώ ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Νίκος Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην απόδοση των Μπουκοβίνα και Παλάσκα. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Ήταν πολύ καλός ο Πέτρος Μπουκοβίνας, ενώ αξίζουν συγχαρητήρια και στον Τόλη Παλάσκα που κράτησε την ομάδα σε δύσκολα σημεία. Κάναμε μία νίκη που μας κρατάει ζωντανούς στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, ακόμα είναι στο χέρι του Φιλίππου ο τελικός. Θέλουμε να πάμε με νίκες μέχρι το τέλος. Όλη τη χρονιά γκρινιάξαμε για την διαιτησία και σήμερα έχουμε πολλά παράπονα. Αισθανόμαστε πολλές φορές ότι οι αντίπαλοι είναι περισσότεροι στο γήπεδο!»

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής Φιλίππου): «Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από εμάς και κέρδισε δίκαια. Τα 22 σουτ που χάσαμε έδωσαν την ευκαιρία στον αντίπαλο να βάλει αρκετά γκολ στην κόντρα.
Είχαμε κακή τελική προσπάθεια. Δεν έχει τελειώσει κάτι. Συγχαρητήρια στη διαιτησία και αν έπαιξε υπέρ μας... καλώς. Η άμυνα μας στάθηκε σε καλά επίπεδα, το παιχνίδι χάθηκε στην επίθεση».

Τόλης Παλάσκας (αριστερός ίντερ ΠΑΟΚ): «Σημαντική νίκη. θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου. Είχαμε πάθος, αλλά και συγκέντρωση. Σίγουρα μας βοήθησε ο Πέτρος Μπουκοβίνας με τις αποκρούσεις του».

Κώστας Τσιλιμπάρης (τερματοφύλακας Φιλίππου): «Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα με αναποτελεσματικότητα στην επίθεση. Έπαιξε ρόλο η απόδοση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Αυτό μπλόκαρε τους περιφερειακούς μας παίκτες και είχαμε κακές επιλογές. Είναι από αυτά τα παιχνίδια που και ολόκληρη ημέρα να παίζαμε δεν θα κερδίζαμε. Είχαμε μπλοκάρει. Κάποιες φορές μας δόθηκε η ευκαιρία να μπούμε και πάλι στο ματς, αλλά είχαμε κακές επιλογές στον παίκτη παραπάνω. Η εξέλιξη του αγώνα μας έβγαλε εκτός ρυθμού».

No comments