Το μήνυμα δεν ελήφθη.... - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το μήνυμα δεν ελήφθη....

Γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα, για την περίπτωση της τιμωρίας από την ΕΣΧΑ, προπονητή που τιμωρήθηκε αυστηρά από το ΔΣ της ένωσης, ύστερα από ένσταση ομάδας, η οποία μάλιστα υποστηρίχτηκε με κατάθεση παραβόλου 300 ευρώ, για παράβαση πλαστοπροσωπίας σε αγώνα ηλικιακού πρωταθλήματος. Σημειώναμε δε, όπως ευθαρσώς τόνιζε η πλειοψηφία των μελών του ΔΣ της ΕΣΧΑ, ότι η απόφαση ήταν μήνυμα για μια άλλη περίπτωση η οποία έχει λάβει χαρακτηριστικά απληστίας.

Δεν πρόλαβε να περάσει μια εβδομάδα και αποδείχθηκε ότι όχι μόνο το μήνυμα δεν ελήφθη από τον συγκεκριμένο προπονητή, αλλά σε μια ρελάνς φρόντισε να αποδείξει ότι ο έχων σχέση εργασίας,
αγνοεί επιδεικτικά τους εργοδότες του, οι οποίοι πλεον θα κληθούν να αποδείξουν ότι όλα έχουν ενα όριο.

Τι έγινε λοιπόν. Σε αγώνα παμπαίδων Β της ΕΣΧΑ, υπήρχαν δυο παιδάκια για την γηπεδούχο ομάδα, τα οποία δεν ήταν γραμμένα στο ΦΑ. Ο διαιτητής ζήτησε από τον προπονητή της να μεταφερθούν στην κερκίδα, κάτι που ο προπονητής αποδέχτηκε. Κι εκεί γίνεται κάτι το μοναδικό. Ο αντίπαλος προπονητής, απευθυνόμενος στον διαιτητή του είπε: "Έστειλαν εσένα τον ψαρωμένο εδώ να κανεις κουμαντο; Δεν είναι πουθενά γραμμένο στους κανονισμούς,κάνεις λάθος,οι αθλητές δεν θα φύγουν από τον πάγκο.Δε θα σε ξαναζητήσουμε να σφυρίξεις παιχνιδι μας"        

Και πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει ο διαιτητής τι έγινε, έρχεται η δεύτερη έκπληξη. Ο φιλοξενούμενος προπονητής προτρέπει τον γηπεδούχο να μην γίνει το παιχνίδι, όπως και έγινε, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται με 0-10 υπερ των φιλοξενούμενων και τις δυο ομάδες να παίζουν τελικά φιλικό μεταξύ τους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μόνο. Έρχεται να προστεθεί σε σωρεία άλλων, όπως υπογραφή σε Φ.Α με σταυρό, συχνότατες αναβολές αγώνων είτε με απευθείας συννενόηση του προπονητή με τους αντιπάλους χωρίς την ενημέρωση της ΕΣΧΑ και των διαιτητών, ή άλλωτε με τη συγκατάθεση της ΕΣΧΑ, αφού αλλιώς θα έπρεπε ο προπονητής να διακτινίζεται για να είναι παρών σε περισσότερα από ένα γήπεδα, κα.

Αγαπητοί φίλοι σύμβουλοι της ΕΣΧΑ, το άθλημα δεν είναι καφενείο, όπου ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, πολύ περισσότερο δε όταν έχει έμμισθη θέση. Κύριε Σταματιάδη και κύριε Σταυρακάκη, φαίνεται ότι όταν στέλνατε το μήνυμα, ο πομπός ή ο δέκτης ήταν χαλασμένος, ή αν λειτουργούσαν κανονικά πρέπει να υπήρχαν παρεμβολές.

Καλείστε πλέον να περισώσετε την σοβαρότητα του αθλήματος και την αξιοπιστία των προηγούμενων αποφάσεων σας.   

No comments