Νίκος Γεωργιάδης: "Στο χέρι μας ο τελικός" (ηχητικό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκος Γεωργιάδης: "Στο χέρι μας ο τελικός" (ηχητικό)

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Νίκος Γεωργιάδης, μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero107.4 για τη φετινή σεζόν.

"Έχουμε μία μεγάλη διακοπή τώρα, που νομίζω θα μας βοηθήσει. Νομίζω είναι καλή η διακοπή, έχουμε ένα μεγάλο διάστημα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ σωματικά και ψυχολογικά".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή σεζόν: Καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς πέρυσι ήμασταν στη 2η θέση και ήμασταν αουτσάιντερ. Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, είχαμε τραυματισμούς και ναι μεν είχαμε μία έτοιμη ομάδα, αλλά οι τραυματισμοί μας έφεραν πίσω. Από την άλλη, φέτος διεκδικούμε μαζί με
άλλες δύο ομάδες τον τίτλο, υπάρχει και ο Φίλιππος, ο οποίος έχει επενδύσει αρκετά λεφτά και είναι δυνατός. Δεν είμαστε δύο όπως πέρυσι και διεκδικούμε τρεις το τρόπαιο".

Για το γεγονός ότι η ομάδα τερμάτισε στην 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: "Από τα μέσα περίπου της περιόδου ήταν πολύ φανερό ότι ο Διομήδης έχει ένα προβάδισμα και θα το κρατήσει μέχρι τέλους και ότι εμείς και ο Φίλιππος θα κοντραριστούμε για να είμαστε στον τελικό. Εμάς μας έφερε πολύ πίσω το γεγονός ότι βρεθήκαμε έξω από το φάιναλ φόρ και και κάποια αποτελέσματα ήταν απόρροια αυτού του πράγματος. Ξέραμε ότι το παιχνίδι με τον Φίλιππο θα γινόταν είτε στη Βέροια, είτε στην έδρα μας. Στο χέρι μας είναι το αν θα πάμε στον τελικό ή όχι και πιστεύω ότι και στη Βέροια θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Εύκολα ή δύσκολα θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια για να πάμε να παίξουμε στη Βέροια αυτό το παιχνίδι. Και εμείς και ο Φίλιππος είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Θα ξεκινήσουμε με δύο παιχνίδια στην έδρα μας με το Δικέα και τον Δούκα και μετά θα παίξουμε στη Βέροια. Όπως και πέρυσι οι τελικοί είναι στις δύο νίκες. Το δρόμο τον ξέρουμε και θα πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να παίξουμε στον τελικό. Θα είμαστε πλήρεις, θα επιστρέψει και το Κυπραίος".

Για τον περσινό τελικό και την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας και λόγω του αντιπάλου. Ήταν ένα σπουδαίο τριήμερο εκείνο για την πόλη. Την Παρασκευή ήταν ο τελικός των γυναικών και την Κυριακή ο δικός μας.  Ήταν πολύ δυνατά τα συναισθήματα, ήταν ένας τίτλος και έχει γραφτεί αυτό. Εμείς σε αντίθεση με την ΑΕΚ, έχουμε μία δυνατή διοίκηση που στηρίζει την ομάδα. Κάθε χρόνο το σωματείο πρωταγωνιστεί, δεν έχουμε προβλήματα και είμαστε αφοσιωμένοι αποκλειστικά στη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο".

αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ομάδας χάντμπολ


No comments