Καρασαββίδης: "Η δουλειά στις ακαδημίες του Διομήδη αρχίζει και βγάζει καρπούς πολύ νωρίς" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καρασαββίδης: "Η δουλειά στις ακαδημίες του Διομήδη αρχίζει και βγάζει καρπούς πολύ νωρίς"

Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του Διομήδη Γιώργος Καρασαββίδης, είναι έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση της τελικής φάσης (F8) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στη Θεσσαλονίκη.  Η μεγάλη πρόκριση των έφηβων Λύκων στην τελική οκτάδα αποτελεί ελπιδοφόρα επιτυχία για τις ακαδημίες του συλλόγου και το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα, αν και αουτσάιντερ της διοργάνωσης, θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό το επόμενο τριήμερο στη συμπρωτεύουσα.

Ο Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε στο Final 8. Η ομάδα
απαρτίζεται από έφηβους αλλά και πολλούς παίδες. Είναι το πρώτο μεγάλο τουρνουά για αυτά τα 2 τμήματα και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε. Όλοι μας ήθελαν για αντίπαλους στην κλήρωση, εμείς ήδη έχουμε κάνει την πρώτη μας υπέρβαση με τη νίκη εναντίον του Δούκα, αλλά αφού είμαστε εδώ, θα παλέψουμε για την επόμενη. Ο στόχος είναι να φύγουμε γεμάτοι και να καταφέρουμε ακριβώς όσα μπορούμε, τίποτα λιγότερο. Η δουλειά στις ακαδημίες του Διομήδη αρχίζει και βγάζει καρπούς πολύ νωρίς».

No comments