Ξανά μαζί Βριληττός και Όμιλος Ιατρικού Αθηνών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξανά μαζί Βριληττός και Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, ο οποίος αναλαμβάνει χρυσός χορηγός του 4ου Διεθνούς Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών Χάντμπολ (Βέροια, 22-27 Απριλίου 2016). Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών για δεύτερη χρονιά θα είναι μέσω του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης ιατρικός υποστηρικτής του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», προσφέροντας τις ποιοτικές υπηρεσίες του, στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Δρ. Γεώργιος Αποστολόπουλος: «Ιερός ο σκοπός του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»

Ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών Δρ. Γεώργιος Αποστολόπουλος μίλησε στο γραφείο Τύπου του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» για την συνέχιση της συνεργασίας, αναφερόμενος παράλληλα στην μακρά φιλία που τον συνδέει με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του τουρνουά Δημήτρη Κοτσιώνη. «Παρότι με τον Δημήτρη είμαστε πολλά χρόνια γείτονες, γνωριστήκαμε λόγω ενός πολύ άσχημου προσωπικού του γεγονότος. Έκτοτε είχαμε πολύ καλή ανθρώπινη κοινωνική σχέση. Το τουρνουά αυτό το ξεκίνησε λόγω της απώλειας ενός δικού του προσώπου -και ας μην το αναφέρει- και η συναισθηματική φόρτιση που υπάρχει γύρω από αυτό το τουρνουά είναι πάντα μεγάλη. Εγώ προσωπικά και ο όμιλος θα σταθούμε κοντά του σε αυτή την προσπάθεια που κάνει. Αυτό το τουρνουά πραγματοποιείται για ιερό σκοπό, έχει πολλούς και σημαντικούς στόχους. Για αυτό τον λόγο χρειάζεται στήριξη από όλους μας».

Αναφορικά με τους πυλώνες του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και το αν η κοινωνική του και πολιτιστική του δράση ήταν ένα κίνητρο για την συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών είπε: «Σαφέστατα και έπαιξε τον ρόλο του. Όπως ξέρουμε δεν έχει μόνο αγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά και κοινωνικό, πολιτιστικό, επιμορφωτικό, ψυχαγωγικό και φυσικά έχει να κάνει με τα παιδιά. Εμείς σαν όμιλος είμαστε κοντά σε πολλούς ανθρώπους μέσω τις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Σεβόμενοι τον εαυτό μας, δεν προβάλουμε το έργο μας. Ποιός ξέρει για παράδειγμα ότι είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε αγκαλιάσει τα παιδικά χωριά SOS στο κομμάτι της υγείας εδώ και 20 χρόνια; Ποιός γνωρίζει ότι έχουμε υιοθετήσει ολόκληρα χωριά του Έβρου, όπως τη Χελιδόνα, τη Ζώνη και άλλα, τον Άη Στράτη και τους Φούρνους Ικαρίας; Δεν χρειάζεται να τα προβάλλουμε, όταν μας ζητήσουν την βοήθειά μας είμαστε πάντα εδώ».

Για την σχέση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με τον αθλητισμό σχολίασε: «Πιστεύουμε στον αθλητισμό και περισσότερο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, στον οποίο είμαστε πάντα κοντά. Τα παιδιά μέσω του αθλητισμού βρίσκουν πολύτιμες διεξόδους. Η άθληση δεν είναι μόνο για το σώμα, αλλά είναι και για την ψυχή και για το πνεύμα».
Σε ερώτηση για την παρουσία του στη Βέροια απάντησε: «Θα είμαι και εγώ εκεί. Εξάλλου εκτός από το τουρνουά, θέλω να δω και τον πατέρα του Δημήτρη, με τον οποίο είμαστε πολλά χρόνια φίλοι».

Δημήτρης Κοτσιώνης: «Αληθινός ευεργέτης ο Δρ Αποστολόπουλος»
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016» Δημήτρης Κοτσιώνης δήλωσε για την συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο γιατί από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε το τουρνουά και μας έδωσε απλόχερα την βοήθειά του. Γνωρίζοντας την κοινωνική του δράση και το πόσο πολύ έχει στηρίξει αυτούς που έχουν ανάγκη είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένας αληθινός ευεργέτης από αυτούς που σπανίζουν στις ημέρες μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε στην οικογένεια του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» τον Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο και τον Ιατρικό Όμιλο Αθηνών που αποτελεί την ναυαρχίδα της υγείας στην χώρα μας».

Λίγα λόγια για τον μεγαλύτερο Ιατρικό Όμιλο στην Ελλάδα
Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ξεκίνησε το 1984 με την ίδρυση, από τον Δρ. Γεώργιο Αποστολόπουλο, του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στο Μαρούσι, με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας.
Με συνεχείς επενδύσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα παροχής διαγνωστικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, εφάμιλλη αυτών της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ.
Στην Ελλάδα ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες, με συνολικά 1.200 κλίνες, ένα δίκτυο από 2.800 έγκριτους ιατρούς και 3.000 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης.
Ο Όμιλος ίδρυσε το έτος 2000 το Ιατρικό Διαβαλκανικό στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θεωρείται σύμφωνα με αναφορά της Ιατρικής Σχολής του Imperial College της Μ. Βρετανίας «η πιο σύγχρονη νοσηλευτική μονάδα στην Ευρώπη».
Διαθέτει επίσης έξι νοσηλευτικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών: το Ιατρικό Αθηνών και το Παιδιατρικό στο Μαρούσι, το Ιατρικό Ψυχικού, το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, το Ιατρικό Δάφνης, το Ιατρικό Περιστερίου και την Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ΓΑΙΑ. Είναι ο πρώτος όμιλος διεθνώς, εκτός Ελλάδος που ίδρυσε ιδιωτική κλινική στην Μόσχα το 1999, ενώ διαθέτει τέσσερα διαγνωστικά κέντρα στην Ρουμανία.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ!

Εκ του γραφείου Τύπου

www.vrilittos.com

No comments