Οι Κύκλωπες φιλοξενούν καμπ της ανδρών Κ18 στην Αλεξανδρούπολη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Κύκλωπες φιλοξενούν καμπ της ανδρών Κ18 στην Αλεξανδρούπολη

Για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα του Έβρου Εθνική ομάδα Χάντμπολ- Οι κλήσεις των διεθνών- Συνέντευξη Τύπου την Κυριακή- Επισκέψεις της Εθνικής σε Μητρόπολη, Δημαρχείο και Ειδικό Σχολείο

Μετά από πρόταση του Σωματείου ΑΣ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης η Εθνική ομάδα Ανδρών U18 (Εφήβων) θα πάρει μέρος σε τριήμερο καμπ και θα δώσει δύο επίσημους φιλικούς αγώνες με την αντίστοιχη της Βουλγαρίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το EURO 2016 (11-21 Αυγούστου) της Λιθουανίας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016, ώρα 19:00 και την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, ώρα 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Είναι η πρώτη φορά που Εθνική ομάδα χάντμπολ -οποιασδήποτε ηλικίας-θα αγωνιστεί στην
Αλεξανδρούπολη, κάτι που αποτελεί σημαντικό γεγονός για την πόλη, αλλά και για το άθλημα στην προσπάθεια που κάνει να αναπτυχθεί και να διαδοθεί ακόμα περισσότερο στον νομό Έβρου και την ευρύτερη περιοχή.

Η «γαλανόλευκη» θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Astir Egnatia Alexandroupolis, όπου και θα πραγματοποιηθεί επίσημη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρα 16:00, παρουσία των τοπικών διοργανωτών, φορέων, των εκπροσώπων της διοίκησης της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, του Ομοσπονδιακού Προπονητή και των διεθνών.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Αλεξανδρούπολη η Εθνική θα επισκεφτεί την Δευτέρα το πρωί στις 11:15 τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, στις 11:30 το Ειδικό Σχολείο, ενώ στις 12:10 θα γίνει δεκτή από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη.

Στην αποστολή μετέχουν το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και Πρόεδρος των Εθνικών Ομάδων Κώστας Αλεξιάδης (ως αρχηγός), οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Δημήτρης Δημητρούλιας, Δημήτρης Μασλαρινός, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και οι 19 αθλητές που κλήθηκαν για την προετοιμασία και τα φιλικά που είναι οι: Καλόμοιρος, Ανθομελίδης, Πετρίδης, Κουκμίσης (ΑΕΣΧ Πυλαίας), Καραμπουρνιώτης, Κολοκοτρώνης, Κουτσόπουλος, Λιόλιος (ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ), Δεληζάνος, Μπέτζιος, Λιάπης (Φοίβος Συκεών), Νικολούτσος (Πανελλήνιος), Κολοβός (Φαίακας Κέρκυρας), Τριανταφυλλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Βελαώρας (ΑΣΕ Δούκα), Καραβασίλης (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης), Τότος (ΓΑΣ Καματερού), Δέλιας (ΠΑΟΚ), Στίγκας (ΧΑΝΘ).

No comments