Σεϊρεκίδης: "H εμπειρία μας μέτρησε" - Κρανάκης: "Δεν δείξαμε όσο σοβαρότητα ήθελα" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σεϊρεκίδης: "H εμπειρία μας μέτρησε" - Κρανάκης: "Δεν δείξαμε όσο σοβαρότητα ήθελα"

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Φιλίππου ο τεχνικός του Δούκα Γιώργος Κρανάκης. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο, ήταν καλύτερος. Ξέραμε τις δυσκολίες του ματς. Θέλαμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Σε κάποια σημεία το κάναμε. Δεν δείξαμε όσο σοβαρότητα ήθελα. Οι δυο ομάδες έχουν διαφορά δυναμικότητας και νομίζω ότι χάσαμε δίκαια».

Ο τεχνικός του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης διέκρινε προβλήματα στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. Στις δηλώσεις του σημείωσε: «Συγχαρητήρια στον Δούκα. Ήταν πολύ
καλός. Είχε ποιότητα στο παιχνίδι του. Μας δυσκόλεψε αρκετά και θα μπορούσε να είναι πιο κοντά στο σκορ. Πιστεύω ότι η εμπειρία μας, ειδικά στην επίθεση, μέτρησε. Παρατήρησα ότι είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα τα οποία πρέπει χρόνο με τον χρόνο να τα βελτιώσουμε και σίγουρα τις κακές επιστροφές μας».

Ο Ανδρέας Αραπακόπουλος του Δούκα τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο και στον παλιό μας συμπαίκτη Τάσο Τριανταφυλλίδη ο οποίος πήγε περίφημα σήμερα. Στο πρώτο ημίχρονο φάνηκε η ποιότητα των παικτών του Φιλίππου. Δεχθήκαμε 17 γκολ σε οργανωμένες άμυνες. Προσπαθήσαμε να το κυνηγήσουμε το παιχνίδι στην συνέχεια αλλά λίγο ατυχία, λίγο απειρία, μας έλλειπε και η σοβαρότητα όπως είπε ο κόουτς και δεν τα καταφέραμε».

Ο Τάσος Τριανταφυλλίδης του Φιλίππου σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Δούκα, έχει μια πολύ καλή ομάδα που τα πάει καλά σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη. Υπήρχαν και διαστήματα στο παιχνίδι μας που κάναμε λάθη κι επιτρέψαμε στον Δούκα να μας πλησιάσει στο σκορ. Ευτυχώς στο τέλος πήραμε σωστές αποφάσεις και με την εμπειρία των περιφερειακών μας πήραμε τη νίκη».


No comments