Συλλυπητήρια από ΣΥΠΧΕ και ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συλλυπητήρια από ΣΥΠΧΕ και ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ

Για τον θάνατο του Ιωάννη Δούκα

Σύσσωμος ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικεας και προσωπικά ο Πρόεδρος του και Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, καθηγητής κ. Σοφοκλής Ξυνής, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Ιωάννη Δούκα, Προέδρου των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ επί 48 χρόνια και ιστορικό Πρόεδρο και ιδρυτή του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ. Ο Ιωάννης Δούκας ξεχώρισε επί πολλά συναπτά έτη, τόσο στον αθλητισμό με τις πολλές και σημαντικές επιτυχίες του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ, όσο και στην εκπαίδευση.
Για την πολύτιμη προσφορά του στην ελληνική εκπαίδευση δε, τιμήθηκε πολλάκις με αποκορύφωμα το παράσημο του Ιππότη Τάγματος του Ακαδημαϊκού Φοίνικα που του απένειμε η Γαλλική Κυβέρνηση.

Ο κ. Σοφοκλής Ξυνής δήλωσε :

« Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος με τον οποίο μοιραζόμασταν το ίδιο όραμα, την ανάδειξη της άρρηκτης διασύνδεσης Αθλητισμού – Εκπαίδευσης. Αγάπησε το Χάντμπολ και επένδυσε σε αυτό για περισσότερα από 30 χρόνια. Αιωνία του η μνήμη».

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος για την απώλεια του Ιωάννη Δούκα

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο το ΣΥΠΧΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Δούκα για τον χαμό του K. Ιωάννη δούκα , ιδρυτή του συλλόγου των εκπαιδευτηρίων .
Η προσωπικότητα και το μέγεθος της συνδρομής του στο άθλημα τον κατατάσσουν σε μια εκ των σημαντικοτέρων προσωπικοτήτων στην ιστορία του αθλήματος μας.

No comments